Terme’de Çocukların Mutluluğunu Yaktılar

Terme’de Çocukların Mutluluğunu Yaktılar
Samsun İli Terme ilçesinde Fenk Mahallesi Gençlik Parkının çocuk oyun aletleri, kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerce yakıldı.

Terme ilçesi Fenk Mahallesi'nde Gençlik parkı içerisinde Terme Belediye Başkanlığı tarafından  çocuklar için yapılan çocuk oyun grupları kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişilerce ateşe verildi. Yaşanan olayın ardından olay yerine gelen Samsun Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri tarafından söndürülen oyun parkının bir kısmı kullanılamaz hale geldi.

MAHALLE SAKİNLERİ: KINIYORUZ

Yapılan bu olaya tepkilerini dile getiren mahalle sakinleri; "Parkımızdaki oyun gurupları kimliği belirlenemeyen kişiler tarafından yakılmış. Çocuklarımızın eğlenerek vakit geçirdikleri bir araya gelerek oyun oynadıkları mahalle parkımızın yakılmasına tepkiliyiz. Parkımızı yakanların bir an önce bulunmasını istiyoruz. Bu yangını çıkartan kişileri kınıyoruz. Bu yapılan hizmetler hepimizin cebinden  çıkan vergilerle yapılıyor" şeklinde konuştular.

MÜDÜR ŞAHİN: ANLAMAK MÜMKÜN DEĞİL

Parkı yakan kişilerin devletin malına zarar verdiğini ve oyun grubundan yararlanan çocukları da cezalandırdığını belirten Terme Belediyesi Zabıta Müdürü Mesut Şahin, “Maalesef daha öncede ilçemizde böyle bir durum yaşanmıştı. Yapılan bu olayı anlamak mümkün değil. Oyun grubunu ateşe verenleri Allah’a havale ediyorum. Bu milli servettir. Bunu yapanların affedilmesi mümkün değildir. Müdürlüğümüz ekipleri, konu ile ilgili gerekli çalışmayı başlattı. Halkımızı bu konuda duyarlı olmaya davet ediyorum. Milli servetimizi korumak, biz vatandaşların asli görevidir” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.