Terme’de camiler bayrama hazır

Terme’de camiler bayrama hazır
Yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi Terme genelindeki camilerin temizliği Terme Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler müdürlüğü bünyesinde oluşturulan ekipler tarafından gerçekleştirildi.

Terme Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından, ilçede bulunan camilerde detaylı temizlik çalışmaları devam ediyor. İlçe genelindeki mevcut 245 tane caminin şu ana kadar 177 tanesi temizlendi. Kalan 68 camide temizlik çalışmalarına sırası ile devam ediliyor.

ÖZEL MAKİNELER KULLANILIYOR

Belediye ekipleri camilerin temizliğinde halıları yerinden kaldırmadan vakumlu makineler kullanıyor. Bu makineler suyu bir kez kullandığı için son derece hijyenik bir temizlik sağlıyor. Halılar temizlenirken özel kokular da sıkılıyor.  Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, ‘Vatandaşlarımızın bayram namazı için buluşacakları camilerimizde büyük bir temizlik çalışması yaptık’ dedi.

ÖZVERİ İLE ÇALIŞIYORUZ

Yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde Terme’li hemşerilerinin bayramı huzur içinde geçirebilmeleri için belediyenin tüm birimlerinin özveriyle çalışmalarını sürdürdüklerini vurgulayan Başkan Kul, “Bayramlar birliktir, kardeşliktir. Acılarımızı unutup, sevinçlerimizi paylaşarak, kucaklaştığımız günlerdir. Şimdiden tüm halkımızın Mübarek Ramazan Bayramlarını kutlarım" dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.