Terme turizmde Türkiye’nin önemli kentlerinden

Terme turizmde  Türkiye’nin önemli kentlerinden
Samsun İl Kültür Turizm Müdürü Adnan İpekdal, Terme Belediye Başkanı Şenol Kul’u Ziyaret Etti.

Samsun İl Kültür Turizm Müdürü Adnan İpekdal Terme’nin turizm potansiyelini ortaya koyma çerçevesinde incelemelerde bulunmak üzere Terme’yi ve Belediye Başkanı Şenol Kul’u ziyaret etti.

İŞBİRLİĞİ İÇERİSİNDE OLACAĞIZ

Turizmin rengi, dili, dini ve ırkı olmadığını aktaran İl Kültür Turizm Müdürü Adnan İpekdal, Samsun Turizminin gelişmesi için tüm kurumlar ile iş birliği içerisinde olacaklarını ifade etti. Samsun’un zengin bir turizm potansiyeli olduğuna vurgu yapan İpekdal, “Ülkemizin turizmde genel olarak kaydettiği gelişmeyi Samsun'da yaşamak, yaşatmak istiyoruz. Bu anlamda ilimizin yeni bir turizm haritası ve noktalarını belirleyeceğiz. Şehrimizin doğal ve kültürel zenginliğini ortaya çıkararak herkese anlatmalıyız. Misafirperliğinizden ötürü ayrıca teşekkür ederim” dedi.

VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ

Turizmin ülkeler ve şehirler için çok önemli birer ekonomik kaynak olduğunu belirten ve ziyaretinden dolayı İpekdal’a teşekkür eden Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, “Terme Belediyesi olarak Kültürel alanda yapılan çalışmalarla turizmi iç içe görüyoruz. Samsun ve Terme’de turizm konusunda Türkiye'nin en önemli kentlerinden biri. Bu kadim kentin turizmde hak ettiği düzeye gelmesi için var gücümüzle çalışıyoruz. Terme’nin sahip olduğu köklü tarihi, bozulmamış doğal güzellikleri ve çok kültürlü yapıyı turizm çerçevesinde değerlendirmeyi ve ideal bir turizm destinasyonu olan ilçemizi marka şehirlerarasına katarak turizm açısından cazibe merkezi haline getirmeyi amaçlıyoruz. " şeklinde konuştu

Ziyarette ilçenin turizm potansiyeli yüksek bölgelerinde incelemelerde bulunan Müdür İpekdal, Başkan Kul’dan slayt eşliğinde Terme hakkında bilgiler de aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.