TERME ŞANTİYEYE DÖNDÜ

TERME ŞANTİYEYE DÖNDÜ
Terme Belediye Başkanı Şenol Kul:'İlçemiz şantiyeye döndü, özür dileriz'

Samsun'un Terme İlçesi'nde belediye tarafından sürdürülen yol, çevre düzenlemeleri ve alt yapı çalışmaları ilçeyi şantiyeye çevirdi. Başkan Kul, "Çevreye verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz" dedi.

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul ilçede sürdürülen yol, çevre düzenlemeleri ve alt yapı çalışmalarını yerinde inceledi. Daha yaşanabilir bir kent hedefiyle hareket ettiklerini belirten başkan Kul, "İlçemizin geleceğini oluşturan projeler hayata geçerken oluşan şantiye görünümü için hemşerilerimizden anlayış ve sabır bekliyoruz" dedi.

TERME GÜZELLİK VE KONFORA KAVUŞACAK

Terme için 2016’da yeni bir sürecin başladığını, planlanan projelerin hayata geçmesiyle birlikte de kentin şantiye alanına döndüğüne dikkati çeken Başkan Şenol Kul, "2016 yılı bizim hedefimizi koyduğumuz yaşanılabilir bir Terme için tam bir etkinlik yılı oldu. Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz. Bunun sonucunda Terme, yıllardır beklediği güzelliğe ve konfora kavuşacak. 2016 yılı büyük projelerin başladığı, bir kısmının tamamlandığı, birçoğunun da temelinin atıldığı bir yıl olacak" diye konuştu.

ALT YAPI, YOL,DOĞALGAZ, ELEKTRİK, TELEKOM

İlçenin birçok mahallesinde çalışmalar olduğuna vurgu yapan Başkan Kul, "İlçemizin Atatürk caddesinde başlayan yağmur suyu, kanalizasyon ve içme suyu hattı çalışmaları, Çay Mahallesi sanayi mevkiinde doğalgaz, Cuma Pazarı'nda alt yapı ve çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor. Bu çalışmaların yanında bazı caddelerimizde elektrik hatları yer altına alınıyor. Yine Evci Mahallesi'nde beton yol çalışmalarımız tamamlandı, Sakarlı mahallesinde devam ediyor. Diğer mahallelerimiz sırada. Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından da birçok mahallemizde beton yoldan, sıcak asfalta, alt yapıdan kanalizasyona kadar devam eden çalışmalar var. Çalışmalarımız bittiği zaman da bu geçici sıkıntımız son bulacak. Tüm bu işlerin sonunda inşallah Termelilerin memnuniyetini ve duasını alacağız" dedi.

BÜYÜKŞEHİR'DEN YATIRIM DESTEĞİ

Belediye bütçesini yoğunluklu olarak yatırım ve projelere yönlendirdiklerini belirten Belediye Başkanı Şenol Kul, "Büyükşehir Belediyesi’nden gelen yatırım destekleriyle Terme, Samsun’un parlayan yıldızı haline gelecek. Bu inançla çalışıyoruz. 2016 ve önümüzdeki yıllarda Büyükşehir Belediyesi'ndeki yatırım desteğinin artarak devam edeceğine canı gönülden inanıyoruz. İlçemizde gerçekleştirilen hizmetlerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Yılmaz ve ekibine teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.