Terme Kent Konseyi Yeni Başkanını Seçti

Terme Kent Konseyi Yeni Başkanını Seçti
Terme Kent Konseyi Genel Kurulu yapıldı. Genel Kurulda Kent Konseyi Başkanı seçimleri yapıldı. İki başkan adayı Adnan Atik ve Hasan Demir’in yarıştığı seçimde 52 oy alan Adnan Atik Terme Kent Konseyi Başkanı oldu.

Terme Kent Konseyi Genel Kurulu yapıldı. Terme Belediyesi Kültür Merkezi salonunda saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan Kent Konseyi Genel Kurulunda Terme Kent Konseyi Başkanı Seçimleri yapıldı. Toplamda 87 delegenin oy kullandığı seçimde 52 oy alan Adnan Atik Yeni Terme Kent Konseyi Başkanı seçildi.

BİZ SLOGANI İLE YOLA DEVAM

Güzel, sağlıklı ve demokratik ortamda seçim yaptıklarını belirterek Adnan Atik Hasan Demir’e teşekkür etti. Aynı oluşumun içerisinde birlikte çalışacaklarını ifade eden Atik yaptığı teşekkür konuşmasında şunları söyledi: "Bugüne kadar Terme Kent Konseyi’nde görev yapan Mustafa Güler ve yürütme kurulu üyelerine emeklerinden ve hizmetlerinden dolayı teşekkür ederim.  Bu bir bayrak yarışıdır. Bayrağı daha yükseklere çıkarmanın gayretinde olacağız. Biz sloganı ile yola devam edeceğiz. Eskilerin tecrübesi, yenilerin tecrübesiyle birlikte keyifli bir kent konseyi inşa edeceğiz.  Kentlilik bilincini oluşturulması adına çalışmalar yapacağız.  Bu göreve beni layık görenlere ve her zaman Kent Konseyi'nin çalışmalarına destek veren, konseyin görüşlerini önemseyen Başkanımız Şenol Kul’a teşekkür ederim."

‘KENT KONSEYİMİZİN BAŞARILI ÇALIŞMALAR YAPACAĞINA İNANCIM TAMDIR’

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul kent konseylerinin bir kentin yönetiminde çok önemli bir misyonu üstlendiğini, aktif çalışan ve güzel işlere imza atan bir yönetim modeli çizdiğini belirtti. Kul konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamasında “Yöneticiler bazen kentte yaşanan aksaklıkları göremeyebilirler. Dolayısıyla yaşadığımız kentte daha sorunsuz yaşayabilmek için fikirlerini bizlerle paylaşan kurumların olması çalışma azmimizi artırıyor ve işimizi daha heyecan ve motivasyonla yapmamızı sağlıyor. Çünkü yalnız olmadığımızı, bu kent için kafa yoran yapıcı eleştirilerde bulunan insanların var olduğunu görmek bizleri mutlu ediyor. Kent Konseyimizin Terme için anlamı çok büyük. Terme Belediyesi olarak kentimizin gelişimine katkı sağlayacak, sosyal, kültürel belediyecilik misyonumuzu kapsayan projelere her zaman destek oluruz. Eski Kent Konseyi Başkanı Mustafa Güler’e emeklerinden dolayı teşekkür ediyor, yeni Başkan Adnan Atik Bey’e başarılar diliyorum. Kent Konseyimizin başarılı çalışmalar yapacağına inancım tamdır.“dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.