Terme için kolları sıvadılar

Terme için kolları sıvadılar
“Terme için yapabileceklerimiz var” söylemi ile bir araya gelen Türkiye’nin farklı şehirlerinde yaşayan, kamu ve İş dünyasında yöneticilik yapan Termeliler tarafından kurulan Terme Platformu ikinci toplantısını Terme’de yaparak, incelemede bulundu.

Geçtiğimiz ekim ayında Ankara’da yapılan toplantı ile kurulan Terme Platformu ikinci toplantısını Terme ilçesinde gerçekleştirdi. Termede yetişen Terme’de ve Terme dışında ikamet eden değerlerin bir araya gelmesi ve Terme için hazırlanan projelere destek ve çözümünün hızlanması adına katkı sağlamak için kurulan Terme platformu ikinci toplantısını Terme’de yaptı. Kamu kurumlarında ve iş dünyasının farklı kademelerinde yer alan Termeliler tarafından kurulan platform üyeleri Terme ilçesinde hafta sonu çeşitli toplantılar yaparak temaslarda bulundu. Terme ilçesinde katkı sağlamak adına kurulan platformun başkanlığını ise Sayıştay Onursal Daire Başkanı Nurşen Yapıcı yapıyor.

“TERME İÇİN BİZDE BİR ŞEYLER YAPALIM DEDİLER…”

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Terme platformunun çok değerli kişilerden oluştuğunu ve Terme’ye katkı sağlamak adına güzel işler yapacağına inancının tam olduğunu belirterek, şunları söyledi: “Ekim ayında Ankara’da içinde Termemizin yetiştirdiği birçok değerin yer aldığı bir platform yola çıktı. Ankara’da bürokrasinin üst kademelerindeki Termeli hemşerilerimiz, Termeli iş adamlarımız bir araya gelerek, Terme için bizde bir şeyler yapalım dediler ve bu platformu oluşturdular. Bizde içinde yer aldık. Termemiz için her nerede üretilirse üretilsin Terme’ye katkı sağlayacağına inandığımız projelerin daha hızlı hayata geçmesi adına neler yapabilir Ankara’da, İstanbul’da platform bu amaçla çalışacak. Platform üyeleri ile birlikte Terme’de çeşitli toplantılar yaparak yaptığımız programla Platform üyelerine Terme’yi anlatma şansı bulduk. Terme için çalışacak bu platforma Destek veren herkese teşekkür ediyoruz.”

Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.