Terme Futbol Kulübü Dualarla Açıldı

Terme Futbol Kulübü Dualarla Açıldı
Altyapıdan futbolcu yetiştirmek amacıyla kurulan Terme Futbol Kulübü, Fenk Mahallesi Amazon Sokak'taki binasında düzenlenen görkemli törenle açıldı.

AÇILIŞA, YOĞUN İLGİ VARDI

Tekmelilerin yoğun ilgi gösterdiği programa,  Terme Belediye Başkan Yardımcısı Sezai Uzun, Terme Futbol Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Ali Osman Caniklioğlu, TEGİAD Başkanı Mustafa Çelebi, İlçe Tarım Müdürü Tuncay Demir, Saadet Partisi İlçe Başkanı Yusuf Baştuğ, iş adamı İsa Moral, Sanayispor Yönetim Kurulu Başkanı Barış Aktepe, Pazar Cami Müezzini Sabri Kengil, Zabıta Müdürü Erhan Gül ve ekibi, Köybucağı Muhtarı Savaş Yazıcı, Ayar Büfe Sahibi Sebahattin Ayar, Süleyman Küçükbekir, Cihangir Ovalı, Ali Kondakçı, sporcular, velilerin yanı sırada sporseverlerde  katıldı.

 

AMACIMIZ SPOR'A HİZMET

Uzun yıllardır Terme'de spora hizmet vermenin gururunu yaşadığını vurgulayan Kulüp Başkanı Ali Osman Caniklioğlu, “Hayırlısıyla kulüp binamızın açılışını yaptık. Uzun süredir bu oluşumu kurma çabası içindeydik ve nihayet bu hayalimizi gerçekleştirdik. Kulübümüzün kuruluş amacı, miniklere spor sevgisi aşılayıp onları kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve ahlaklı sporcular yetiştirmektir. Ayrıca, altyapıdan donanımlı bir şekilde yetiştirdiğimiz sporcularımızı öncelikle Samsunspor'a, ve daha büyük kulüplere kazandıracağız . Bunu yapabilecek iyi bir kadroya sahibiz. Kulübümüze gösterilen ilgiden de son derece memnunuz. Bu vesileyle bizleri bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayan Terme Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Sezai Uzun olmak üzere, açılışımıza katılmak isteyip de katılamayan tüm davetlilere, tüm sporcu velilerimize kısaca bize destek veren herkese Terme Futbol Kulübü adına çok teşekkür ediyorum” dedi.

HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Dualar eşliğinde açılış kurdelesini kesen Terme Belediye Başkan Yardımcısı Sezai Uzun," Kulübün Terme için hayırlı ve uğurlu olması temenni ediyorum. Spor adına böyle güzel oluşumları her zaman destekliyoruz ve bu tip oluşumların arkasındayız. Bu kulübün amacına uygun güzel işler başaracağına inanıyorum. Allah utandırmasın ”diye konuştu Açılış sonrası kulüp binası gezilirken davetlilere ikramda bulunuldu.

Köksal ÖNER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.