TERME DE MEYDANLARDA

TERME DE MEYDANLARDA
Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, "Gün devletimize sahip çıkma zamanıdır" dedi

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, darbe girişiminin ardından sokağa dökülen ve Terme meydanında toplanan binlerce vatandaşa hitaben yaptığı konuşmada, "Bu hükümetin sahibi milletimizdir. Arkasında millet olan hiç bir iktidar kimse tarafından alt edilemez." dedi.

Türkiye’ye karşı darbe girişiminin ardından Terme’de binlerce vatandaş sokağa döküldü. Terme Meydanında toplanan vatandaşlar hükümete ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek sloganları attı.

TERME SAHİP ÇIKTI

Ellerinde Türk Bayraklarıyla Terme meydanını hınca hınç dolduran vatandaşlara hitaben bir konuşma yapan Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, “Ülkemizde sükunet sağlanana kadar biz buradayız. Bu hükümetin sahibi milletimizdir. Bugün hükümetimize, Cumhurbaşkanımıza, devletimize sahip çıkmanın zamanıdır. Gecenin şu saatinde bu meydanı hınca hınç doldurdunuz. Bu sizin millet olarak verebileceğiniz en güzel mesajdır. Şimdi sakin bir şekilde meydanlarda olmaya devam edeceğiz. Hepinize teşekkür ediyorum. Terme’liler milletimize, milletimiz askerimize, polisimize, Cumhurbaşkanımıza, devletimize en güzel bir şekilde sahip çıktı” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.