Terme Belediyesi Temizlik İşleri Taşınıyor

Terme Belediyesi Temizlik İşleri Taşınıyor
Terme’de en ücra bölgelere kadar daha hızlı ve etkin hizmet sunabilmek için altyapısını ve idari merkezlerini güçlendiren Terme Belediyesi’nin Temizlik İşleri Müdürlüğü yeni hizmet binasına taşınıyor.

Terme Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü şantiyesi yeni yerine taşınıyor. Şantiye alanında incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Şenol Kul Temizlik İşleri’ne yakışır yeni bir hizmet binası oluşturduklarını kaydetti.

 ‘OTOPARK, TAMİR VE BAKIM YERLERİ’

Temizlik İşleri Müdürlüğü için otopark, araç yıkama, bakım, tamir ve ilaçlama yerleri ile personelin dinlenebileceği hizmet biriminin 5 bin metrekarelik alanda kurulduğunu açıklayan Başkan Kul, eski şantiye alanının şehir merkezinde kaldığını ve ihtiyaca cevap veremediği söyledi. Kul yeni hizmet biriminin Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün hem işlerini kolaylaştıracağını hem de temizlikte kullanılan araçların temizliklerinin daha da kolay yapılacağını belirtti.

‘TÜM TERME’YE HAYIRLI OLSUN’

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin fedakarca çalıştıklarına vurgu yapan Başkan Kul, “Terme’mize ve Temizlik işlerinde fedakarca çalışan personelimize yakışır bir hizmet binası yapmayı planladık. Kısa sürede 5 bin metrekarelik arazi üzerine araç parkından, personelin dinleneceği, hem çalışmadan önce hem de çalıştıktan sonra dinlenip ihtiyaçlarını giderebilecekleri bağımsız bir birim oluşturduk. Gece gündüz demeden fedakarca hizmet veren müdüründen işçisine bütün ekibimize teşekkür ediyor, modern şantiye alanımızın tüm Terme’ye hayırlı olmasını diliyorum.” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.