Terme Belediyesi Selin Yaralarını Sarıyor

Terme Belediyesi Selin Yaralarını Sarıyor
Terme ilçesinde yaşanan sel felaketinin ardından temizlik çalışmaları sürüyor.

Temizlik yapılan alanlarda incelemelerde bulunan Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, "Sel afetinin yaralarını hızlı bir şekilde gidermeye çalışıyoruz" dedi.
Terme ilçesinde meydana gelen sel afetinin ardından , Terme Belediyesi ekipleri tarafından ilçe genelinde sürdürülen teknik çalışmalar ile dört koldan selin ilçede bıraktığı yaralar sarılırken, gerekli önlemlerde alınıyor. Çevre ilçe belediyelerinden temin edilen araç ve personel desteği ile selin ilçede bıraktığı görüntü ortadan kaldırılmaya çalışılıyor.
YARALARIMIZI SARMAYA BAŞLADIK
İlçedeki çalışmaları yerinde inceleyen ve bizzat takip eden Terme Başkanı Şenol Kul; " Belediye ekiplerimiz selden zarar gören ailelerimizi tek tek tespit ediyor. Bütün çabamız halkımızı mutlu etmek ve selin zararlarını en aza indirmek. Büyükşehir Belediyesi, Terme Belediyesi ve diğer belediyelerden yardıma gelen ekiplerimiz 7 / 24 ilçe genelinde çalışmalar yapıyor. Afetten etkilenen tüm hemşerilerimize tekrar geçmiş olsun diyor ve çalışmalarımızın aralıksız devam edeceğini belirtmek istiyorum." dedi.
KATKISI OLAN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM
Selin izlerini kısa sürede silmek için gayret ettiklerini sözlerine ekleyen Başkan Kul “Yaşanan sel felaketi sonrasında ilçemizde bir seferberlik başladı. Komşu ilçe belediyelerimizle kenetlendik. Sel afetinin yaralarını hızlı bir şekilde gidermeye çalışıyoruz. Yaraların hızlı bir şekilde tamamlanabilmesinde katkısı bulunan çevre belediye ekiplerine, belediye personeline ve yanımızda olan tüm kurumlara teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.