Terme Belediyesi Paletli Ekskavatör Aldı

Terme Belediyesi Paletli Ekskavatör Aldı
Samsun Terme Belediyesi, araç parkına son teknolojiyle donatılmış paletli bir ekskavatör ekledi.

Terme Belediyesi, son teknolojiyle donatılmış paletli bir ekskavatör alarak iş makinası parkını büyüttü. Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Terme Belediyesi, hizmet alanının genişlemesiyle vatandaşlara daha verimli, daha etkin ve daha hızlı hizmet sunmak amacıyla, araç parkına son teknolojiyle donatılmış paletli bir ekskavatör kazandırdı.

BÜTÜN BÜYÜK PROJE VE HİZMETLER GERÇEKLEŞTİRİLECEK

İlçenin dağlık alanlardan oluştuğunu belirten Terme Belediye Başkanı Şenol Kul “İlçemiz yeni Büyükşehir Yasası ile birlikte 76 Mahallemize hizmet vermektedir. Buralardaki yol yapımlarında küçük iş makineleri ile şarampol açmak, yol genişletmek, büyük kanallar açmak hem iş hem de zaman kaybı oluşturmaktaydı. Yeni makinemizle hizmetlerimiz daha hızlı olacak. Söz verdiğimiz bütün büyük projeler ve hizmetler gerçekleştirilecek. Halkımızın sıkıntılarının üstesinden geleceğiz.” Şeklinde konuştu.

HAYIRLI OLSUN

1 Adet Pikap, 2 Adet İş Makinesi, 4 Adet damperli kamyon, 1 adet dorse, 1 adet mini damperli (minipak) çöp toplama aracı daha satın aldıklarını ve yakın zamanda işlemlerin tamamlanarak Terme Belediyesi hizmetlerine dahil edileceğini müjdeleyen Kul “Satın alınan araçlar ile Belediye çalışmaları daha rahat ve hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilecektir. Böylece sıkıntı çekmeden ve yatırımlarımızı aksatmadan belediye olarak asli görevlerimizi yerine getirmenin mutluluğu içinde olacağız. Yeni araçlarımızın Terme’li hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.