Terme Belediyesi karla mücadele ediyor

Terme Belediyesi karla mücadele ediyor
Samsun’un Terme ilçesinde hayatı olumsuz etkileyen kar yağışı sabah saatlerine kadar aralıklarla devam etti.

Belediye ekipleri kar yağışının başlaması ile olumsuz şartları ortadan kaldırmak için çalışmalara devam ediyor.

Terme ilçesinde etkili olan ve üç gün boyunca aralıklı olarak devam eden kar yağışı yüksek kesimlerde  bir metreyi buldu. Terme Belediyesi kar yağışı başlamadan önce tüm tedbirleri alarak, kar yağışı başladığı andan itibaren yapmış olduğu titiz çalışmalardan dolayı, halktan takdir topladı.

MAHALLE YOLLARIMIZ AÇIK

Samsun Büyükşehir Belediyesi ve Terme Belediyesinin koordineli bir şekilde yürüttüğü karla mücadele çalışmaları sonrasında şehir merkezinde ki ana arterler ve ara sokaklar, yüksek kesimlerdeki ana güzergâh ve bağlantı yolları ile beraber Terme genelindeki 75 mahallenin tüm yolları sürekli olarak açık tutuldu.

KOORDİNELİ ÇALIŞIYORUZ

Karla mücadele çalışmalarında, Büyükşehir Belediyesi ile koordineli şekilde işbirliği içerisinde çalıştıklarını ifade eden Terme Belediye Başkanı Şenol Kul “İlçemiz içerisinde karla mücadele çalışmamızı titizlik ve koordineli olarak sürdürdük. İlk etapta ana arterleri, hastane ve okul yollarını, dolmuş güzergâhlarını açtık. Ekiplerimiz ilçemizin yüksek mahallelerinde ulaşımı kolaylaştırmak için yol açma çalışmalarına başarılı bir şekilde devam ediyor.  Acil durumlarda müdahale edecek ekibimiz 24 saat, hazır olarak hizmet vermektedir.” Dedi.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.