Terme belediyesi kar yağışı için teyakkuzda

Terme belediyesi kar yağışı için teyakkuzda
Terme Belediyesi, kar yağışının etkisini artırarak sürdürdüğü kentte vatandaşların kış şartlarından olumsuz etkilenmemesi için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

 Teyakkuz halindeki Fen ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, iş makineleriyle yol açma çalışması başlatırken, Terme Belediye Başkanı Şenol Kul da ekiplerin çalışmasını yerinde inceledi.

“TERME BEYAZ ÖRTÜYE BÜRÜNDÜ”
Kar yağışının sabah başladığı Terme’de her yer adeta beyaz bir örtüye büründü. Şehir merkezi ve mahalleleler de kar kartpostallık görüntüler oluştururken, Terme Belediyesi Fen ve Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün karla mücadele ekipleri de vatandaşların kış şartlarından olumsuz etkilenmemesi için çalışmalarını sürdürüyor. Belediye ekipleri, ana arterler, cadde ve sokaklar ile kaldırımlarda yol açma, tuzlama ve küreme çalışmalarının yanı sıra, buzlanmaya karşı solüsyon ve tuzlama çalışması yapıyor.

“BAŞKAN KUL ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ”
Terme Belediye Başkanı Şenol Kul da karla mücadele ekiplerinin mahallelerdeki çalışmalarını yerinde inceledi. Karla mücadele ekiplerine kolaylık diledi. Ziyarette Temizlik İşleri Müdürü Ertan Keleş’te eşlik etti.

“BEREKET YAĞDI,ZEVKLE ÇALIŞIYORUZ”
Kar yağışını sevinçle karşıladıklarını dile getiren Başkan Kul, Terme Belediyesi Fen ve Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün karla mücadele için haftalar öncesinden hazırlıklarını tamamladığını ve sürekli teyakkuz halinde olduğunu söyledi. Kul, “Şükürler olsun bereket yağdı. Büyükşehir ve Terme Belediyemize bağlı ekiplerimiz insanüstü bir gayretle çalışmalarını sürdürüyor. İlçe sakinlerinin mağdur olmaması için karla mücadele çalışmalarına aralıksız devam ediyoruz. Yoğun bir şekilde yağan kar yüzünden sıkıntı yaşayan vatandaşlarımız 0546 876 7028, 0543 876 1002 whatsapp çağrı merkezi ve 153 numaralarından bize ulaşabilirler. Yeter ki kar yağsın, hiç durmadan zevkle çalışacağız” diye konuştu.

Başkan Kul, tüm bu çalışmalara rağmen, sürücülerin ve yayaların kar ve buzlanmaya karşı dikkatli olmalarını da istedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.