Terme Belediyesi hizmet binası genişlemeli

Terme Belediyesi hizmet binası genişlemeli
AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Terme Belediyesi hizmet binasının genişlemesiyle ilgili talep için devreye girdi

AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Terme Belediye Başkanvekili Sezai Uzun ile birlikte Ankara'da Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur'u ziyaret etti.

 

Milletvekili Demir ve Başkanvekili Uzun, Terme Belediyesi binasının içerisinde hizmet veren Vergi Dairesi'nin taşınmasıyla ilgili Cantimur'u ziyaret etti. Terme Belediyesi'nin alt belediyelerin de kapanmasıyla birlikte iş yükünün arttığını söyleyen Demir, "Belediye Başkanı Şenol Kul, hizmet binasının yetersiz kaldığını ve bina içerisindeki vergi dairesinin eski emniyet müdürlüğü veya Telekom binasına taşınmasıyla ilgili talep etti. Bununla ilgili ziyaret gerçekleştirdik" dedi.

 

TELEKOM VE EMNİYET BİNASI ALTERNATİF

Başkanvekili Uzun da, "Belediyemizin birinci katını zamanında yapılan anlaşma nedeniyle Vergi Dairesi kullanıyor. Fakat alt belediyelerin kapanması ve hizmet verilecek alanların artması nedeniyle hizmet binamız yetersiz kalıyor. Vergi Dairesi'nin bulunduğu katı da belediyemiz hizmetinde kullanabilmemiz için bir önerimiz var. İlçe Emniyet Müdürlüğü yeni yerine taşındı. Eski Emniyet Müdürlüğü'nün olduğu binayı veya Telekom binasını, Vergi Dairesi olarak kullanın, biz de belediye hizmet binamızı genişletelim. Bununla ilgili tahsisin yapılmasını istiyoruz" diye konuştu.

 

Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, konuyla ilgili gerekenin yapılacağını söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.