Terme Belediyesi camilere desteğini sürdürüyor

Terme Belediyesi camilere desteğini sürdürüyor
Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, “Camilerimiz birlik ve beraberliğimizi, kardeşliğimizi güçlendiren en önemli yerlerdir. Camilerimize desteğimiz devam edecek” dedi.

Terme Belediyesi mahallelerdeki ibadethanelerin bakım, onarım ve temizliğini yaparak vatandaşların hizmetine sunuyor. Dış ve iç cephe boyasından, mermer kaplamaya, tuvaletlerin yenilenmesinden, avizelerine kadar camilerin tüm ihtiyaçlarını karşılayan Terme Belediyesi, verdiği hizmet ile halkında takdirini topluyor.

DOĞAL TAŞ KAPLAMA

Şehirde yaşayan insanların her konuda ihtiyaçlarına çözüm olmaya devam eden Belediye, Mevlana Sokakta bulunan Hz. Hamza Cami dış cephesinin traverten doğal taş kaplama çalışmalarına destek verdi. Ramazan ayına kadar bitirilmesi planlanan çalışma ile cami güzel bir görünüme kavuşacak.

DESTEK DEVAM EDECEK

’Halka hizmet Hakk’a hizmettir’ anlayışıyla hareket ettiklerini belirten Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, eğitime ve ibadethanelere yardım ve desteklerinin hız kesmeden devam edeceğini belirtti.

Vatandaş odaklı hizmet anlayışı gereği huzurlu bir ibadet için camilere birçok hizmet götürdüklerini vurgulayan Başkan Kul, “Belediye bünyesinde oluşturduğumuz cami temizleme ekibi ilçemizdeki tüm camileri temizlemeye devam ediyor. Bunun yanı sıra camilerimizin bahçelerini de düzenliyoruz. Parke döşenmesi gereken yerlere parke döşüyoruz, ağaç dikilmesi gereken yerlere ağaç dikiyoruz. Bunun yanında tadilat işlerine de yardımcı oluyoruz. Şimdi de Hz. Hamza camimizin dış cephesinin traverten doğal taş kaplama çalışmalarına destek verdik. Çalışmalarımız hayırlı olsun” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.