Terme Belediyesi Büyükşehir ile Koordineli Çalışıyor

Terme Belediyesi Büyükşehir ile Koordineli Çalışıyor
Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, SASKİ Genel Müdür Yardımcısı Kamil Demircioğlu ile birlikte ilçedeki su taşkınları yaşanan bölgeleri gezerek, incelemelerde bulundu.

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, SASKİ Genel Müdür Yardımcısı Kamil Demircioğlu ve SASKİ Kanal Daire Başkanı Muhlis Yeşilyurt ile birlikte ilçedeki su taşkın sıkıntısı yaşanan bölgeleri gezerek, incelemelerde bulundu.
Terme Belediyesi, Samsun Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa bir çalışma yürüterek, ilçenin alt yapı, su ve kanalizasyon sorunlarına birlikte çözüm üretiyor. Çalışmalar kapsamında Terme ilçesini ziyaret eden SASKİ Genel Müdür Yardımcısı Kamil Demircioğlu ve SASKİ Kanal Daire Başkanı Muhlis Yeşilyurt Terme Belediye Başkanı Şenol Kul ile bazı mahalleleri gezerek, yaşanan sıkıntıları yerinde inceledi. Görüşmelerde, yeni projelerin yapılması konusunda fikir birliğine varıldı.
Samsun Büyükşehir Belediyesi ile birlikte koordineli ve uyumlu bir çalışma yürüttüklerini belirten Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, “İlçemizde zaman zaman yaşanan yoğun yağmurlar sonrasında bazı bölgelerde su taşkınları yaşanmakta idi. Bu alanlarda ki problemlerimizin çözülmesi amacı ile yerinde inceleme fırsatı bulduk. İlçemizin sorunlarını çözmek için yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Ziyaretleri ve konuya gösterdikleri hassasiyetleri nedeni ile Büyükşehir Belediyesi yetkililerimize teşekkür ediyorum.” Dedi.
SASKİ Genel Müdür Yardımcısı Demircioğlu ise, sıkıntıları yerinde tespit ettiklerini ve çözüm için yeni projeler üreteceklerini belirterek hat yenileme çalışmaları yapacaklarını ifade etti.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.