TERME BELEDİYESİ AİLELERİN YANINDA

TERME BELEDİYESİ AİLELERİN YANINDA
Dev projelerinin yanı sıra sosyal belediyecilik projeleriyle de örnek çalışmalar gerçekleştiren Terme Belediyesi, çalışmalarıyla takdir topluyor.

Terme Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, ilçede yaşayan yüzlerce ihtiyaç sahibi vatandaşa ve aileye ulaşıp hayatını kolaylaştırıyor. Çalışmalar kapsamında engelli ve yaşlı vatandaşın evini temizliği yapılırken; ihtiyaç sahibi ailelerin evleri yenilenerek, tadilatları gerçekleştiriliyor.

AİLELERDEN TEŞEKKÜR
Terme Belediyesi sayesinde evlerinin yeniden onarıldığını söyleyen ihtiyaç sahibi aileler, "Terme Belediyesi yetkilileri sağ olsun imdadımıza yetişti ve yardımımıza koştu. Belediye yetkilileri önce evimize gelip gerekli hasar tespitini yaptı. Daha sonra vakit kaybetmeden çalışmalara başladılar. Kısa süre içinde evimiz eski haline kavuştu. Emeği gecen herkesten Allah razı olsun” dediler.

İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERİN YANINDAYIZ
Belediye Başkanı Şenol Kul, Terme Belediyesi olarak sadece asli görevleri ile uğraşmanın yanı sıra sosyal belediyecilik konusunda da vatandaşların yanında olduklarını belirterek, “Bizim için aslolan insanı yaşat ki devlet yaşasın. İnsanımız bizim başımızın tacıdır. Onların her sorunu her beklentisine karşılık vermek için uğraşıyoruz” dedi.

DUA EN BÜYÜK MÜKAFAT
İlçede evi yanan vatandaşların da mağduriyetlerinin giderilmesi için çalışmalar yaptıklarını belirterek, Terme Belediyesi’nin sosyal yardım anlayışının kışın kömür, ramazanda erzak dağıtmak şeklinde olmadığına vurgu yapan Başkan Kul, “Yıllardır hizmetin temeli "sevgi" anlayışıyla işimizi sevgiyle yapıyoruz. Belediyecilikte bizlere düşen görev sadece caddelerde, yollarda, sokaklarda çalışmalar yapmak değil, mağdur durumda olan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın isteklerini de gerçekleştirmek. Yaptığımız çok yönlü hizmetlerle Terme'de yaşamanın bir ayrıcalık olduğunu vatandaşlarımıza hissettirmenin gururunu yaşıyoruz. Evi yeniledikten sonra ailenin hayır duasını almak ekibim ve şahsım için en büyük mükâfattır'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.