Terme Belediye Başkanı Kul'dan Basına Kahvaltı

Terme Belediye Başkanı Kul'dan Basına Kahvaltı
Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” nedeniyle basın mensuplarına bir kahvaltı verdi.

Terme’de görev yapan yerel ve ulusal basın kuruluşlarının temsilcileri ile çalışanları, Terme Belediyesi tarafından 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi. Terme Mekselina restoran da verilen kahvaltıya Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Kültür ve sosyal İşler müdürü Nuray Selçuk Keleş, Belediye Basın Danışmanı Yaşar Türkmen, Terme’deki ulusal ve yerel basının temsilcileri, köşe yazarları ile çalışanları katıldı.

Başkan Kul, kahvaltının ardından yaptığı konuşmada, gazetecilik mesleğinin zor ve çalışma şartlarının ağır olduğunu söyledi.

Gazetecilerin en iyi haberi yakalamak, doğru bilgileri kamuoyu ile en kısa sürede paylaşmak için çaba harcadıklarını ifade eden Kul, gazetecilerin halkla yerel yönetim arasında bir köprü vazifesi gördüğüne de dikkat çekti.

DÖRDÜNCÜ BÜYÜK GÜÇ

Güçlü bir Terme’yi oluşturmanın yolunun güçlü basından geçtiğini dile getiren Başkan Kul  "Her şartlar altında, günün her saatinde olayları yakalama ve halkımıza aktarma anlamında olağanüstü gayret gösteren gazeteci arkadaşlarımızın gününü kutluyorum. Sizin sayenizde haberler vatandaşlarımıza aktarılıyor. Doğru, tarafsız ve dürüst çalışan, milletimizi doğru bilgilendiren ve dördüncü büyük güç haline gelen basının önemi herkes tarafından kabul görüyor. Basınımız bu görev ve sorumlulukla da hareket ediyor. Dürüst, ilkeli ve bağımsız haber anlayışıyla zor şartlara rağmen görevlerini yerine getirmeye çalışan ve bunu meslek ahlakından ödün vermeden yapan tüm basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyorum” dedi

Kahvaltı etkinliği, basın mensuplarıyla hatıra fotoğrafı çektirilmesinin ardından sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.