TERME BAYRAM'A HAZIR

TERME BAYRAM'A HAZIR
Terme tüm ekipleri ile bayrama hazır

Terme Belediyesi,  vatandaşların sorunsuz bir bayram geçirebilmeleri için ekiplerini seferber etti. Belediye Birim Müdürlüklerine bağlı ekipler, Kurban Bayramı öncesi temizlik, denetleme, ilaçlama, ve düzenleme ile kaldırım ve yol çalışmalarına hız verdi. Belediye tarafından görevlendirilen ekipler, halkın daha rahat, güvenli ve huzurlu bir bayram geçirebilmeleri için bayram süresince hizmet verecek.

Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, rutin çalışmaların yanında halkın sağlıklı ve rahat bir ortamda kurbanlıklarını alabilmesi ve salgın hastalıkların önlenebilmesi için hayvan satış yerlerinde ilaçlama ve dezenfeksiyon işlemleri gerçekleştirdi. Temizlik İşleri Müdürlüğünden verilen bilgilere göre;  mezarlıklarda temizleme çalışmaları yapılırken, bayram süresince nöbetçi ekipler, kesim alanlarında temizleme çalışmaları yapacak.

Terme’lilerin Kurban Bayramı’nı huzurlu ve güvenli bir şekilde kutlayabilmesi için Terme Zabıta ekipleri de yoğun mesai harcayacak. Ekipler, sık sık devriye atarak yaşanacak herhangi bir olumsuzlukta müdahale edecek.

Terme Belediyesi 153 zabıta, 0543 876 1002 temizlik ve 876 1200 çağrı numaralı hatları bayram süresince açık olacak, Terme’lilerin dilek, talep ve isteklerini almaya devam edecek.

MESAİ ARKADAŞLARIMLA GURUR DUYUYORUM

Kul mesai gözetmeksizin çalışmalarını sürdüren Belediye Ekiplerin teşekkür etti. “Biz bir ekibiz” şeklinde konuşmasını sürdüren Başkan Kul, “Ekiplerimiz sabahın erken saatlerinde başladıkları çalışmalara akşamın ilerleyen saatlerine kadar sürdürüyor. Bu Terme’ye verilen önemin ve sevdanın göstergesidir. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Onlarla mesai arkadaşı olmaktan gurur duyuyorum. Ayrıca bizim çalışmalarımızı takip eden ve anlayışla karşılayan hemşerilerimize de çok teşekkür ettiğimi ifade etmek istiyorum” dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.