Terme Adliyesi'nden Örnek Davranış

Terme Adliyesi'nden Örnek Davranış
Terme adliyesi çalışanları asli görevlerinin yanı sıra bir sosyal sorumluluk projesine imza attılar

Terme adliye çalışanları örnek bir çalışmaya imza attılar. Terme’ye bağlı bir ilkokulda yaptıkları tadilat çocukların yüzünü güldürdü. İlçeye bağlı Kuşçulu İlköğretim okulunun fiziki şartlarının çok da iyi olmadığını tespit eden adliye çalışanları aralarında aldıkları kararla bu köy okulunun tadilatını yaptı.

ÇOCUKLARLA BİRLİKTE ÇALIŞILDI

Terme ilçesine bağlı Kuşçulu mahallesinde İlköğretim Okulunun tadilatını tamamlayan Terme adliyesi çalışanları, Hâkim ve Cumhuriyet Savcılar ile birlikte okula giderek çocuklarla beraber tadilattan geriye kalan işlemleri el birliği ile bitirdiler. Sınıflar temizlendi, sıralara yeni minderler örtüler serildi, onlara eğitim setleri verdiler. Oyun parkını da birlikte boyadılar, öğrencilerle sohbet etiler. Günün anısına okul bahçesine fidan diktiler. Geleceğin hukukçularının yetişmesine katkı sağlamış oldular.

ÖRNEK OLMASINI DİLİYORUM

Çalışmalar ile ilgili açıklama yapan Terme Cumhuriyet Başsavcısı Çağlar Dilek “Bu güzel projeyi gerçekleştiren tüm çalışma arkadaşlarımın temiz yüreklerine ve emeklerine sağlık, keselerine bereket diliyorum. Yine düşüncemizi paylaşmış olduğumuz, ilçemizde faaliyet gösteren hayırsever firmalar da projeyi sahiplenerek her aşamada çocuklarımıza yardımcı oldular, kendilerine teşekkür ediyoruz. Dileğimiz projemizin örnek olması, her bir mesleki birlik veya bir kamu kurumu bir okula temas edebilsin ve çocukların arzulanan şartlarda eğitim görmelerine yardımcı olabilmenin mutluluğunu yaşasınlar. “ açıklamasında bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.