TERK EDİLMİŞ BÖLGE Mİ?

TERK EDİLMİŞ BÖLGE Mİ?
Samsun Muzaffer Önder Parkı son bulmayan asayış olaylarıyla adeta terk edilmiş bölge olmuş durumda

YOLGEÇEN HANI GİBİ
Adeta serseri yatağı görünümü kazanan Muzaffer Önder Parkı, Samsun Valiliği'nin yanı başında, tramvay durağının hemen arkasında bulunmasına rağmen, şehrin serkeşlerince yol geçen hanı gibi kullanılmakta. 

OLAYSIZ GÜNÜ YOK GİBİ
Yerel basın tarafından Park'ta yaşanan rezil kareler hafızalarda yerini korurken, gün geçmiyor ki bir asayiş olayı yaşanmasın. Özellikle okulunu asan öğrencilerin, genç sevgililerin de buluşma ve toplanma yeri hâline gelen park, bu geçler için de tehlikeli konumda. Parkta çöreklenen alkol bağımlıları bu gençleri de rahatsız etmekte.

ŞEHRİN GÖBEĞİNDE SERBEST BÖLGE
Alkol müptelalarının, kolonya parasına dilenenlerin adeta serbest bölge gibi hareket ettikleri, mekan edindikleri Muzaffer Önder Parkı, ailelerin gelip kullanacakları bir yer olmaktan tamamen çıkmış durumda. Aİleler; "Burayı sadece yanından yöresinden geçmek için kullanıyoruz. Asla biraz oturup dinlenelim diyerek banklarda oturmuyoruz. Zaten görüntüsü de içler acısı. Çalışmayan çöple dolu havuz, karda, yağmurda çöken gölgelikler... Bu görüntü Valilik yanında bulunan bir parka da Samsun'a da yakışmıyor" dediler. Ahmet Ufuk ERKAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.