Tercüme Nedir?

Tercüme Nedir?
Tercüme işi sektörleri içerisinde en çok kullanılan alandır.

Tercüme işi sektörleri içerisinde en çok kullanılan alandır. Türkiye genelinde hemen hemen her dilden tercüme yaptırmak için çalışan birçok firma bulunmaktadır. Aynı zamanda bu tercüme firmaları yeminli ya da yeminsiz olarak da kendi aralarında kategorilere ayrılmaktadır. Bunun nedeni resmi evrak işlerinde güvenilir olmaları için gereklidir. Tercüme firmaları yapmış oldukları dil ve makale uzunluklarına göre kendi fiyatlarını belirlemektedir.

Her Türlü Tercüme Yaptırmak İsteyenler İçin Lider Firma Tercihi

Sektöründe öncü firmalardan biri olan okeanos tercüme firması yazılı, sözlü, yeminli, redaksiyon ( çeviri yapılmış dosyayı tekrar revize etmek) , proofreading ( prova okuması ) , lokalizasyon (yerel tercüme) , transcreation ( tercüme edilmiş yazıyı farklı dilde tekrar tercüme edilmesi ) , yurtdışı acil tercüme hizmetleri vermektedir.

Uzman kadrosu ve her dilden tercümanları ile kurumsal olarak çalışan okeanos firmasından destek almak için ve aynı zamanda her türlü sorularınız için https://www.okeanostercume.com.tr/ internet adresi üzerinden detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. Bunun dışında kayıtlı telefonlarından da bilgi almak için müşteri temsilcileri ile iletişime geçebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.