TEPKİ ÖZAT'A, SAMSUNSPOR'A OLAMAZ

PTT 1.Lig'inin 15'nci haftasında kendi saha ve taraftarları önünde Samsunspor telafisi mümkün olmayan bir yara aldı. Bu mağlubiyet, taraftarları şaşkına çevirdi. Bir takım düşünün her şey iyi giderken, son 4 maçta tam tamına 10 puan kaybederek liderlikten 5'nci sıraya düşmüş. Bir takım düşünün saha içerisinde ne yaptığını bilmeyen, hangi mevkiden oynadığından haberi olmayan sağa sola koşan attığı paslar yerini bulmayan, rakibi ezemeyen, boğamayan bu takımın dün iyi iken bugün neden bu hallere düştü? Bunun sebebi nedir? Bundan sorumluda kimdir?
Bana göre takımın başından bulunan Teknik Direktör Ümit Özat, basınla ters düşüp yasak koyacağına birebir basının karşısına çıkıp takımda neler olduğunu paylaşsana. Bu haberleri paylaşmayan sosyal medyada, hakaret edici yazılar yazarak basını küçük düşüren bu teknik direktör neyin peşinde. Bugün okuduğum bir haberde yerel haber kanalı değil, ulusal bir spor haberi Özat'ın Gençleri Birliği ile anlaştığını yazdı. Biz Samsun'un içinde olmamız halde, bu haberi bilmiyorsak Fanatik bu haberi nereden öğrendi. Biz maç öncesi istifa edeceğini biliyorduk, hocanın TRT'de maç sonu açıklamasında da görebilirsiniz. Biz sadece hocaya tepkiliydik. Bana göre Samsunspor Başkanı Erkut Tutu otoritesini kaybetmiş gibi görünüyor. Haftalardır kötü giden takımı izleyen sen değil misin başkanım? Denizlispor karşılaşmasının ardından sert açıklamalar yapan Ümit Özat söylediklerinin altında kaldı. Eğer maç kritiği yapacağın bir yerde bu tarz konuşmalar yaparsan, hesabını ödersin. Bu takım senin egolarını tatmin edebileceğin bir camia değil. 

Seni süslü laflarını biz taraftara sunduk.  Bizim sayemizde kişiliğin, teknik direkörlüğü tarafa tanıttı. Şimdi ise basın ve taraftarı karşı karşıya getirdin. Takım içerisinde yaşanan ve futbolcularında memnun olmadığı 1 durum var ortada. Düne kadar sahada aslanlar gibi mücadele eden ekip gitmiş, yerine ne yapacağını bilmeyen doldur boşalt toplarla oynamayan mücadele ruhunu kaybetmiş bir  takım sahada. Bunun sebebi de muhtemel futbolcuların canına tak demesi. Taraftarımıza şunu demek istiyorum. Siz ne kadar Samsunsporluysanız, bizde o kadar Samsunsporluyuz. Siz daha yok iken ben bu takımla kar,kış demeden 50 yılımı harcadım. Şimdi siz tenkit ediyorsunuz, 50 yılda tecrübeden daha mı çok biliyorsunuz. Ne söylesek ne yazsak yalancıyız. Ama ben kendimin ne olduğunu biliyorum. Ortak bir karar doğrultusunda hepimiz hareket ettik. Bu hareket Samsunspor değil Özat'a dır. Kimse benim Samsunsporluluğumu tartışamaz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR