TEOG ÖNCESİ MORAL ETKİNLİĞİ

TEOG ÖNCESİ MORAL ETKİNLİĞİ
Samsun’un Canik İlçesindeki Fatih Ortaokulu’nda, 8.sınıf öğrencilerine girecekleri TEOG Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş sınavı öncesi sürpriz bir etkinlik hazırlandı

Canik İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Uzunlar’ın katılımıyla Fatih Ortaokulu'nda ‘Koridor Kitaplığı” açılışı yapıldı.Sınavla ilgili dikkat edilmesi gereken noktaları hatırlatan  Müdür Uzunlar,” Fatih İmam-Hatip Ortaokulu’nun 2015-2016 eğitim-öğretim yılında iyi bir başarı sıralaması yakaladılar. Bunun devam edebilmesi için bütün öğrencilerimizin başarılı olmasını istiyorum ”dedi

‘SİZİN YOLUNUZU AÇACAK EN BÜYÜK ANAHTAR OLACAKTIR’
Canik İlçesi Fatih Ortaokulu’nda TEOG Sınavına girecek olan 8.Sınıf öğrencilerini sınıflarında ziyaret ederek onlara bir moral konuşması yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Uzunlar, “Gireceğiniz sınav ortaöğretim alanında sizin yolunuzu açacak en büyük anahtar olacaktır. Bizleri en güzel şekilde gururlandıracağınız noktasında en ufak bir şüphem yoktur. Atalarımızdaki azim ve cesaret sizlerde de olmalı, herhangi bir öğretmen, doktor, avukat olmaktan da önemli olanın iyi bir insan olabilmek ”diye konuştu. 

‘SİZLERE ANAHTAR OLACAK ÖNEMLİ BİR SINAVA GİRECEKSİNİZ’
Öğrencilere daha sonra toplantı yapan Müdür Uzunlar, “Yarın, ortaöğretim yani lise eğitiminizde sizlere anahtar olacak önemli bir sınava gireceksiniz. Bizleri geçen sene gururlandırdığınız gibi bu sene de daha da iyisini başaracağınıza eminim.  Atalarımızdaki azim ve cesaret sizlerde de olmalı, herhangi bir öğretmen, doktor, avukat olmaktan da önemli olan iyi bir insan olabilmektir. Bunu asla unutmamanızı istiyorum”şeklinde konuştu. 

ÜZERİNDE “YERİM SENİ TEOG” YAZAN YAŞ PASTA İKRAM EDİLDİ
Ayrıca öğrencileri, hoş bir sürpriz daha bekliyordu. Okul yönetimi ve öğretmeleri tarafından 8. sınıflara,  her birinin  üzerinde “Yerim Seni Teog” yazan yaş pasta ikram edildi. Bu moral ziyareti ve sürpriz pastayla öğrencilerin üzerindeki sınav stresinin azaltılması amaçlandı.
Köksal ÖNER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.