Temizlik işçisi yola çöp dökeni bıçakla yaraladı

Temizlik işçisi yola çöp dökeni bıçakla yaraladı
SAMSUN'un merkez İlkadım Belediyesi'nde şirket elemanı olarak çalışan temizlik işçisi 38 yaşındaki Ufuk Y., caddeye çöp döken 65 yaşındaki Mehmet A.'yı bıçakla yaraladı. Şüpheli adli kontrol altında tutulmak kaydıyla serbest bırakıldı.

Olay, Kale Mahallesi'nde meydana geldi. Temizlik işçisi Ufuk Y., Anakent İş Merkezi'nin bulunduğu caddeyi temizlerken işhanında kafe işleten Mehmet A., bu bölgeye çöp döktü. Bunu gören temizlik işçisi ile kafe işletmecisi tartıştıktan sonra kavga etmeye başladı. Temizlik işçisi Ufuk Y. kendisini tokatlayan ve boğazına sarılan Mehmet A.'yı üzerindeki ekmek bıçağını çıkarıp sağ karın boşluğu ve sağ bacağından yaraladı. Temizlik işçisi daha sonra polis tarafından yakalanıp gözaltına alındı. Yaralı da ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ameliyat edilen Mehmet A.'nın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Polisteki işlemleri tamamlanarak bugün adliyeye sevk edilen Ufuk Y. savcılık ifadesinin ardından sevk edildiği nöbetçi mahkeme tarafından adli kontrol altında tutulmak kaydıyla serbest bırakılhdı. (DHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.