TEMAYÜL YOKLAMASI YAPILACAK

TEMAYÜL YOKLAMASI YAPILACAK
AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, AK Parti Genel Merkezi'nin aldığı karar doğrultusunda ...

23 Mart Pazartesi günü sivil toplum kuruluşlarının katılım ve katkılarıyla temayül yoklaması yapılacağını söyledi.

Başkan Göksel yaptığı açıklama da şu sözlere yer verdi: "7 Haziran'da yapılacak olan 25. dönem milletvekili genel seçimlerine yönelik aday belirleme tespit çalışmaları devam etmektedir.
AK Parti olarak görüş alışverişine ve istişare kültürüne büyük önem veriyoruz. Teşkilat üyelerimizle, sivil toplum kuruluşlarımızın yöneticileriyle, her zaman içinde olduğumuz milletimizle istişare içindeyiz. Çalışmalarımızdaki başarının sırrı görüş alışverişine ve istişareye dayalıdır. 

TEMAYÜL YOKLAMASI 23 MART'TA

Bu anlamda genel merkezimiz tarafından belirlenen takvim çerçevesinde 22 Şubat'ta gerçekleştirdiğimiz Milletvekili Aday Adayı tanıtım toplantısının ardından, milletvekili aday belirleme süreci kapsamında İl Başkanlığımız olarak 1 Mart'ta teşkilat temayül yoklamasını yaptık. Genel merkezimizin aldığı karar doğrultusunda milletvekili adaylarımızın belirlenmesinde şehrimizin her kesiminden oluşan sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yönetim kurulu üyelerinin de görüşlerini almak adına 23 Mart Pazartesi günü, Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakent Sosyal Tesisleri'nde, saat 09:00 - 17:00 arasında temayül yoklaması gerçekleştirilecektir.
Bizler Samsun'a en iyi şekilde hizmet edecek olan kadroları belirlemek istiyoruz. Bu çerçevede çalışmalar yapıyoruz. Şimdi de Sivil Toplum Kuruluşları ile ilgili bir çalışmamız var. 23 Mart Pazartesi günü yapılacak olan temayül yoklamasına bütün Sivil Toplum Kuruluşları'nın Başkanlarını ve yönetim kurulu üyelerini bekliyoruz. Gelin sizlerde Samsun'a hizmet yolunda bir adım atın. Sivil toplum kuruluşlarımızın, şehrimizin milletvekili adaylarının belirlenmesine katkı sağlayacağını bekliyor, katkılarından dolayı şimdiden kendilerine teşekkür ediyorum."

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum