TEMAYÜL YOKLAMASI BUGÜN

TEMAYÜL YOKLAMASI BUGÜN
25. Dönem Milletvekili Aday Adayları için, Bugün saat 10:00 - 16:00 arasında Atatürk Spor Salonu'nda, AK Parti Samsun İl Başkanlığı ile Genel Merkez'den gelen heyet nezaretinde temayül yoklaması gerçekleştirilecek.

GENEL MERKEZ'DEN GELECEKLER
Genel Merkez tarafından gelen heyette, Genel Merkez MKYK Üyesi, Rize Milletvekili, Gümrük ve Ticaret eski Bakanı Hayati Yazıcı Hayati Yazıcı, Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal, Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, Genel Merkez Kadın Kolları MKYK Üyesi Betül Güllük,
Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK Üyesi Soner Yalçın bulunacak.

YOKLAMA BUGÜN
25. Dönem Milletvekili Aday Adayları için 1 Mart Pazar günü AK Parti Samsun İl Başkanlığı tarafından temayül yoklaması gerçekleştirilecek.
22 Şubat'ta gerçekleştirilen AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı tanıtım toplantısının ardından milletvekili aday belirleme süreci kapsamında Samsun İl Başkanlığı 1 Mart Pazar günü temayül yoklaması gerçekleştirecek.

PUSULALARA 9 ADAY ADAYININ İSMİ YAZILACAK
Gerçekleştiricek olan temayül yoklaması hakkında bilgiler veren AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, "1 Mart Pazar günü(bugün) Atatürk Spor Salonunda saat 10:00-16:00 saatleri arasında gerçekleştireceğimiz temayül yoklaması, Genel Merkezimizden gelecek olan heyet nezaretinde yapılacaktır. Oy kullanacakların nüfus cüzdanlarını yanlarında bulundurmaları gerekmektedir. Teşkilat mensuplarımız, belediye başkanlarımız Saat 10.00-16.00 arasında oylarını kullanılacak ve 9 adayın ismi, dağıtılacak olan oy pusulalarının üzerinde işaretlenecek. 9’dan az veya çok aday ismi pusulada yazılması halinde kullanılan oyun geçersiz sayılacağını da buradan ifade etmek isterim."dedi.
 
OY ZARFLARI GENEL MERKEZE GÖTÜRÜLECEK
Şeffaf sandıkların içine atılan oylar yine Genel Merkezimizden gelen heyet tarafından mühürlü torbalara konulacaktır diyen Gürsel, "Temayül yoklamasının ardından oy zarfları açılmadan Genel Merkezimizce gelen heyet tarafından götürülecek ve ilgili komisyon tarafından sayılacaktır. Sonuçlar ise Genel Merkezimiz tarafından alınan karar doğrultusunda hiç bir şekilde açıklanmayacaktır."diye konuştu.

2 BİN 400 KİŞİ OY KULLANACAK
Düzenlenecek olan temayül yoklamasına, "Şahsım ve İl Yönetim kurulu üyeleri, İl Kadın ve Gençlik Kolları Başkan ve yönetim kurulu üyeleri, İl Demokrasi Hakem Heyeti Başkanı ve üyeleri, İl Disiplin Kurulu başkanı ve üyeleri, İlçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, Büyükşehir ve İlçe Belediye Başkanları, Belediye Meclis üyeleri, mahalle başkanları oy kullanacak tüm teşkilatımızı kapsayacak şekilde milletvekili adaylarının belirlenmesi gayret gösterilecektir. Bu duygu ve düşünce içinde temayül yoklamamızın sonuçları itibariyle hayırlara vesile olmasını diliyorum."şeklinde ifade etti.
Temayül yoklaması pusulasında 81 aday adayının ismi olacaktır. Yaklaşık 2 bin 400 kişi oy kullanacaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum