TeknoSA’ya “Bilişim 500”de ödül yağmuru!

TeknoSA’ya “Bilişim 500”de ödül yağmuru!
Türkiye’de bilişim alanındaki kapsamlı araştırmalar arasında yer alan “En Büyük 500 Bilişim Şirketi” listesinde, teknoloji perakendeciliğinin lider şirketi TeknoSA, Türkiye’nin en büyük 4’üncü ‘Bilişim şirketi’ ödülüne layık görüldü.

Bu yıl 16’ncı kez düzenlenen ödül töreninde TeknoSA,  ‘Görüntü ve Ses Sistemleri’ ile ‘Perakende Zinciri’ kategorilerinde birinci seçilerek geceye damga vurdu.

Türkiye bilişim teknolojileri sektörünün en prestijli ödülleri arasında yer alan “En Büyük 500 Bilişim”e bu yıl aldığı ödüllerle TeknoSA damga vurdu. Türkiye teknoloji perakendeciliği sektörünün lider şirketi TeknoSA, Türkiye’nin En Büyük 500 Bilişim Şirketi sıralamasında 4’üncü sırada yer alırken, ‘Görüntü ve Ses Sistemleri’ ve ‘Perakende Zinciri’ kategorilerinde ise birincilik ödülüne layık görüldü. 

Düzenlenen ödül gecesine TeknoSA adına katılan TeknoSA Kategori Direktörü Seçil Özekin Erdoğan, aldıkları ödüllerden dolayı çok mutlu olduklarını belirterek, “Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da ödüller aldığımız için çok mutlu ve gururluyuz. Türkiye’nin 81 ilini teknoloji ile buluşturan TeknoSA olarak hedefimiz bugün ve gelecekte tüm teknolojik ihtiyaçların tek olmak. Sektör lideri olarak, önümüzdeki yıllarda da tüketicilerimize ihtiyaçları doğrultusunda daha fazla değer sunma yolunda yatırımlarımıza devam edeceğiz” diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.