TEKNİK DİREKTÖRLERDEN MAÇ SONU AÇIKLAMASI

TEKNİK DİREKTÖRLERDEN MAÇ SONU AÇIKLAMASI
Samsunspor PTT 1.Lig'in 13'ncü haftasında kendi evinde kaybettiği Giresunspor maçının ardından Teknik Direktör Ümit Özat ve Teknik Direktör Sözeri basın açıklamasında konuştu.

"TELAFİSİNİ BAŞKA MAÇLARDA YAPACAĞIZ"
Samsunspor Teknik Direktörü Ümit Özat, " İlk yarı takım iyi oynadı. En az 3-1 veya 4-1 bitireceğimiz ilk yarıyı 1-0 geride bıraktık. Yani çocuklar hakketten iyi mücadele etti. Ekigho ve Kone'nin yüzde 100 pozisyonları var. İlk yarı pozisyon vermeden, yine içeri girdik. 60-70 kadar yüklememize rağmen atmadık. Söylenecek birşey yok. Futbolda bunlar var. Zaman zaman üst üste kazanbilir veya kaybedersiniz. Artık önümüde 4 maç 12 puan var. Oyunun geneli gerçekten iyiydi. Bunun telafisini başka maçlarda yapacağız" dedi.

"ARTIK ÖNÜMÜZDE BOLUSPOR VAR"
Giresunspor Teknik Direktörü Erkan Sözer, "Güzel bir atmosferde, iki takımın da güzel mücadelesi sonuçundan kazanan biz olduk. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Üst düzey Süper Lig ayarında bir müsabaka oldu. Oyuncularımı kutluyorum ve doğru futbol oynadığımızı düşünüyorum. Rakibimize duran toplar haricinde çok pozisyon vermediğimizi düşünüyorum. Giresunspor olarak doğru yoldayız. Her maça final gözü ile hazırlanıyoruz. Son 4 galibiyetimiz, üst düzey takımlara karşı olması daha değerli bizim için. Artık önümüzde Boluspor var, onun için çabalayacağız"

Serkan KAYA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.