TEKNİK DİREKTÖR ALTIN'DAN TARAFTARA ÖVGÜLER

TEKNİK DİREKTÖR ALTIN'DAN TARAFTARA ÖVGÜLER
Samsunspor Teknik Direktörü Erhan Altın ve Albimo Alanyaspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar maç sonrasında açıklamalarda bulundu.

Samsunspor Teknik Direktörü Erhan Altın, "Bizim böyle bir taraftarımız olduğu sürece sırtımız yere gelmez" diye konuştu.

"HEDEFE ADIM ADIM YÜRÜYORUZ"
Samsunspor Teknik Direktör Erhan Altın,"İki ayaklı bir maçın ilk ayağını geride bıraktık. Ne olursa olsun herşeyi ciddiye almak zorundayız. Benim futbolcularım istediği zaman neleri başara bildiğini sizlerde gördünüz. Üzerimde baskı olmasına rağmen. Bu maçıda galibiyet  sonuçlandırdık. Çok kaliteli futbolcularımız var. Öncelikle hep söylüyorum bu muhteşem taraftara teşekkür ederim. İşte Samsunspor'un taraftarı budur. Takımı çoşturan, neticeye taşıyan taraftar budur. Bizim böyle bir taraftarımız olduğu sürece sırtımız yere gelmez. Oyuncularımı kutluyorum istediler ve bu işi başardılar. Buraya çok zor şartlar altında geldik. Yılmadık hedefe adım adım gidiyoruz " dedi.

"SAMSUNSPOR ŞAMPİYON OLMASINI İSTERİM"
Albimo Alanyaspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, "5-1'den sonra konuşmak çok kolay değil. Biz teknik adamlar konuşmalıyız. Bu tür skorlarında olduğunu kabul etmemiz lazım. 5-1 mağlup olmak bizim açımızdan çok üzücü bir sonuç. Böyle bir sonuç beklemiyordum. Bireysel hatalardan kaybettik. Kalecimize çok üzülüyorum 5 gol yiyecek bir kaleci değildi. Samsunspor'u kutluyorum. Gerçekten iyi bir sonuç aldılar. Kabul ediyorum Samsunspor'un şampiyon olabilecek bir kadrosu var. Şuan da tur atlamak çok zor. Samsunspor şampiyon olmasını canı gönülden isterim. Ben takımım adına çok üzgünüm ve geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum " diye konuştu. Serkan KAYA

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.