TEKNİK ADAMLA ANLAŞMA SAĞLANDI

TEKNİK ADAMLA ANLAŞMA SAĞLANDI
Yılport Samsunspor ekibinin yeni sezondaki teknik adamı belli oldu. 

UZUN SOLUKLU PLAN YAPILIYOR
Fuat Çapa ile yollarını ayırdıktan sonra son 6 maça Futbol Akademi Direktörü Yücel Uyar ile yola devam eden kırmızı beyazlılar, yapılan çalışmalar ve görüşmeler sonucunda genç teknik direktör Çağdaş Atan ile her konuda anlaşmayı sağladı. Son kez konuşulan detaylardan sonra Çağdaş Atan ile kesin olarak anlaşma gerçekleştirildi. Samsunspor Kulübü'nden resmi açıklama önümüzdeki günlerde kamuoyuna açıklanması bekleniyor. Kırmızı beyazlı ekibin Çağdaş Atan ile uzun soluklu bir plan yaptığı da gelen bilgiler arasında. 

ÇAĞDAŞ ATAN KİMDİR ? 
Çağdaş Atan 29 Şubat 1980 yılında, İzmir'de doğan Türk millî eski futbolcu ve teknik direktör. evli ve bir çocuk babasıdır. Oyuncu Berk Atan'ın kuzenidir. Futbola 8 yaşında ailesinin desteğiyle Altay'ın altyapısında başladı. 2000 yılında Marmarisspor'da profesyonelliğe yükseldi.  2004-05 sezonu öncesinde 1 milyon dolar karşılığında Beşiktaş'a transfer oldu. Beşiktaş'ta ilk lig maçına 12 Eylül 2004 tarihinde Sakaryaspor ile oynanılan maçta çıkarken, ilk lig golünü 15 Mayıs 2005'te İstanbulspor'a karşı attı. 8 Nisan 2006'daki Malatyaspor maçında taraftarlarla yaşadığı olaylar ve maç sonrası yaptığı açıklamalar nedeniyle Beşiktaş yönetimi tarafından 100 bin TL para cezasına çarptırılırken süresiz kadro dışı bırakıldı.

ATAN'IN KARİYERİ
Çağdaş Atan, Alanyaspor'da öncelikle Sergen Yalçın'ın yardımcı antrenörü olarak göreve gelmiştir. Sergen Yalçın ile birlikte Beşiktaş'ın yardımcı antrenörlüğü görevini yürütürken, Alanyaspor'un teklifini kabul ederek Alanyaspor'un teknik direktörü olmuştur.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.