Tekkeköy’ün mührü olacak ana cadde projesi hızlandı

Tekkeköy’ün mührü olacak ana cadde projesi hızlandı
Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar ilçenin çehresini değiştirecek olan Ana cadde yol ve kaldırım çalışmalarını yerinde inceleyip, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgiler aldı.

Ana cadde yol ve kaldırım çalışmaları ile yıllardır değişmeyen ilçe merkezinin yapısının ve görünümünün tamamen değişeceğini söyleyen Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar ‘yüz yılın projesi hayata geçiyor derken çok iddialıyız. Çünkü Tekkeköy merkezi yıllardır aynı şekilde. Yılların ilçesinin merkezindeki ana cadde ve kaldırımlarının görünümü aynı bir kasaba görüntüsünden öte geçemiyordu. Bizde Büyükşehir Belediyemizle yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde Tekkeköy girişindeki tren yolundan çay mahallemizin girişindeki köprüye kadar olan yolun ve kaldırımların düzenlenmesi için çalışma başlattık. Geçtiğimiz aylarda başlayan ana cadde yol ve kaldırım çalışmaları artık hız kazandı. Yetkililer ve ekibimiz ile yolu kontrol edip, yolun daha hızlanması ve en erken zamanda bitirilmesi için talimatlarda bulunduk.

Tekkeköy’ün sadece adı Köy kalacak

Ana cadde yol, kaldırım ve çevre düzenleme çalışmalarının tamamlandığında ilçenin görüntüsünün tamamen değişeceğini belirten Başkan Togar ‘bu cadde ilçemizin aynası olacak. Dışardan gelen ziyaretçiler ve misafirler değişimi ve gelişimi görecekler. Ana cadde tek şerit olacak. Kaldırımlar vatandaşlarımızın aileleri ile rahat bir şekilde gezebileceği genişlikte olacak. Yine bebek arabası ve engelli araçları rahatlıkla kaldırımlarda hareket edebilecek. Kaldırımlar çeşitli süs bitkileri, ağaçlar ile hareketlendirilecek. Vatandaşlarımızın oturabileceği banklar ve geceleri aydınlatacak dekoratif aydınlatma direkleri kaldırımları süsleyecek. İlçemiz adında köy eklentisi olan ancak gelişmişimi ve değişimi ile anılan örnek gösterilen bir ilçe olarak anılacak’ dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.