Tekkeköy’ü Birlikte Yöneteceğiz

Tekkeköy’ü Birlikte Yöneteceğiz
Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, İlçede faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları ve sendika temsilcileri ve meslek odaları ile bir araya geldi. Togar ‘’ Tekkeköy STK’larla birlikte güçlü, İlçemizi inşallah birlikte daha güzel yarınlara....

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, İlçede faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları ve sendika temsilcileri ve meslek odaları  ile bir araya geldi. Togar ‘’ Tekkeköy STK’larla birlikte güçlü, İlçemizi inşallah birlikte daha güzel yarınlara taşıyacağız’’ dedi.

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Tekkeköy’de bulunan sendika temsilcilerini bir bir ziyaret ederek, 24 Haziran seçimlerinde gösterilen gayretten ve  dolayı teşekkür etti.

 

TOGAR, Biz Büyük bir aileyiz.

 

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Tekkeköy’de faaliyet gösteren Sivil toplum kuruluşları olan Tekkeköy Muhtarlar Derneği, Eğitim-Bir-Sen, Diyanet-Sen, Minibüsçüler Derneği, Esnaf Sanatkarlar Odası, Din Görevlileri Derneği, Süt Üreticileri Birliği, Kamyoncular Kooparatifi temsilcilerini ziyaret ederek, Belediyenin hayata geçirdiği projeleri, faaliyetleri, sosyal ve kültürel alandaki çalışmaları anlatarak 2018 yılı yatırım programı hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

 

Tekkeköy için Çalışıyoruz.

Tüm sivil toplum örgütleri gibi sendikalarında önemli bir görev üstlendiğine dikkat çeken Başkan Togar, sivil toplum kuruluşları ile belediyenin işbirliği içerisinde çalışmasının İlçemiz için çok önemli olduğunu vurgulayarak, ‘’Biz Tekkeköy Belediyesi olarak sivil toplum kuruluşlarımızla her zaman birlikte hareket ediyoruz. Belediye olarak her zaman istek ve talebinizde yanınızda olduğumuzu bilmenizi isterim. Hepimiz Tekkeköy için çalışıyoruz ve birlikteliğimizi ne kadar sıkı tutarsak daha iyi işler başaracağımıza inanıyorum.Bu ziyaretlerin amacı hem sizlerin bize iletmeye düşündüğünüz hususları birebir sizlerden dinlemek, hem de ilçemizde yürüttüğümüz hizmetler ile ilgili bizim göremediğimiz varsa bir eksik aksaklık bunlar hakkında sizlerden bilgi almak. Dolayısıyla bu toplantıda sizlerin bizlere vereceği bilgiler oldukça önemli, Tekkeköy’ü inşallah birlikte daha iyi yarınlara taşıyacağız’’ dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.