TEKKEKÖY’E HİZMET ÇIKARTMASI

TEKKEKÖY’E HİZMET ÇIKARTMASI
Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Büyükşehir Belediye Fen İşlerinden sorumlu Genel sekreter Yardımcısı Mustafa Yurt, Saski Kanalizasyon Daire başkanı Muhlis Yeşilyurt, Başkan yardımcıları ve teknik personel ile birlikte...

İlçedeki çalışmaları tek tek dolaşarak eksiklikleri ve yapılması gereken çalışmaları yerinde tespit ederek, ekiplere gerekli talimatları verdi.

Tekkeköyün ertelenmiş en büyük sorunlarından birisi olan yollar ve alt yapı problemleri sonunda bitiyor. Samsun Büyükşehir belediyesininde yardımları ile başlayan yol calışmaları ve bununla birlikte sürdürülen alt yapı ve kanalizasyon çalışmaları son sürat ilerliyor. Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar , Samsun Büyük şehir belediye Fen İşlerinden sorumlu Genel sekreter yardımcısı Mustafa Yurt  ve Saski Kanalizasyon Daire başkanı Muhlis Yeşilyurt yapılan bu çalışmaları büyük bir titizlikle yerinde inceledi.

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar “ Hepimizin bildiği gibi alt yapı yatırımları hem çok maliyetli hemde görünmeyen bir şey oldugu için bizden önceki yönetimler hep erteleyip günü kurtarma mantığı ile yaklaşmışlar fakat bizim amacımız Tekkeköy’e uzun vadede hizmet verecek işler yapmak. Biz herzaman taşın altına elimizi koymaya hazırız çünkü  Tekkeköy bunları hakediyor.  Karadenizin en hızlı büyüyen ilçelerinden birisiyiz. Bu büyümeyi her alana yaymak istiyoruz gerek sanayisi gerek nüfusu gerek doğa güzellikleri ile büyüyen gelişen bir tekkeköy için çalışıyoruz. Tekkeköy benim sevdam sloganı ile çıktığımız bu yolda tüm gücümüzle bütün imkanları kullanarak doğup büyüdüğüm bu kenti her yönüyle ileri modern bir kent yapmak için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz ”dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.