Tekkeköy’de Ramazan özel programına yoğun ilgi

Tekkeköy’de Ramazan özel programına yoğun ilgi
Tekkeköy Belediyesi tarafından 19 Mayıs Mahallesi Lojmanlar Pazar Yeri’nde düzenlenen Ramazan özel programı vatandaşların yoğun ilgisiyle gerçekleştirildi.

Tekkeköy Belediyesi tarafından düzenlenen ve Büyükşehir Belediyesinin katkı sağladığı Ramazan özel programı iftar yemeğinin ardından Kur’an tilaveti, ilahi dinletisi, semazen gösterileri, dini sohbet ve toplu teravih namazı ile Hazreti Muhammed’in Sakal-I Şerifi ziyareti ile son buldu. Tekkeköy Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan özel programına Ak parti Samsun Millet Vekili Hasan Basri Kurt, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Ak parti il başkanı Muharrem Göksel, Ak parti Tekkeköy ilçe başkanı Yusuf Güngör, daire amirleri, muhtarlar, meclis üyeleri, çok sayıda davetli ile vatandaşlar katıldı.


PEYGAMBER SEVGİSİ ALANA SIĞMADI


Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, “Ramazan ayının havasına uygun çok anlamlı ve manevi bir ramazan özel programımızı halkımızın yoğun katılımı ile gerçekleştirdik. Programımız yağmur nedeni ile ilgi görmeyecek diye çok endişeleniyorduk. Ama beklediğimizden çok bir katılım oldu. Bu akşam 3500 kişinin katılımı ile tarihi bir iftar yaptık. Yediden yetmiş yediye herkese çok teşekkür ediyorum’ dedi.

Program hakkında bilgi veren Başkan Togar, Programımız iftar yemeği ile başladı. Yemeğin ardından dünyaca ünlü ve kuran okuma yarışmasında dereceye giren hocamız kuran tilaveti ile gönüllerimizin pasını sildi. Daha sonra ilahi dinletisi, semazen gösterileri ve dini sohbet ile programımız devam etti. Ardından halkımız ile birlikte toplu teravih namazı icra ettik. Namazın akabinde vatandaşlarımız Peygamber Efendimizin Sakal-ı Şerifini ziyaret ettiler. Bu akşam burası adeta doldu taştı. Özellikle sakal-ı şerif ziyaretinin olduğu mekanda çok duygusal anlar yaşandı. Bu akşam peygamber sevgisi yüreklere sığmadığı gibi alana da sığmadı” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.