Tekkeköy’de Kutlu Doğum Haftası Programı

Tekkeköy’de Kutlu Doğum Haftası Programı

Alemlere rahmet olarak gönderilen sevgili peygamberimiz HZ. Muhammet (SAV)’in dünyaya teşriflerinin 1446. Yıl dönümü vesilesiyle Tekkeköy Belediyesi ile İlçe Müftülüğünün işbirliğinde Tekkeköy Belediyesi düğün salonunda Kutlu Doğum Haftası programı düzenlendi.

Tekkeköy Belediyesi Düğün Salonunda Diyanet İşleri Başkanlığı Müşaviri Şükrü Özbuğday’ın sunumuyla gerçekleştirilen ‘HZ. Peygamber ve Güven Toplumu’ temalı Kutlu Doğum Haftası programına Tekkeköy Kaymakamı Günay Öztürk, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar,  Tekkeköy İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Sadullah Kalaycı, İlçe Müftüsü Hüseyin İmamoğlu, İlçe daire amirleri, camilerde görevlileri hocalar ve imamlar ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Togar, ‘ Allah bizleri güvenen ve güvenilen mümin olmayı nasip etsin’ dedi.

Gönüllere sığmayan Peygamber sevdasının salona da sığmadığına dikkat çeken Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, ‘‘Alemlere rahmet olarak gönderilen sevgili peygamberimiz HZ. Muhammet (SAV)’in dünyaya teşriflerinin 1446. Yıl dönümü vesilesiyle ilçe müftülüğümüz ile birlikte organize ettiğimiz Kutlu doğum haftası programımıza her zamanki gibi vatandaşlarımız yoğun ilgi gösterdi. Peygamber sevdasının ölçütü yoktur. Gönüllerimizin, kalplerimizin peygamber sevdasıyla dolup taştığı gibi salonumuzda aynı şekilde dolup taştı. Peygamberimiz Hz. Muhammed'in (S.A.V) dünyaya teşrifi cahiliye dönemi karanlığında boğulan, yok olan insanlığın yeniden aydınlanması, dirilişi ile kardeşliğin pekişmesine vesile olmuştur. Bu güzel ve anlamlı programın hazırlanmasında emeği geçen ve katılım sağlayan herkesten  Allah razı olsun. Allah bizleri peygamberimize komşu eylesin. Diyanet İşleri Başkanlığı Müşaviri Şükrü Özbuğday’a bu güzel ve anlamlı sunumu için ayrıca teşekkür ederim. Hocamızın sunumundaki konuyla bağlantılı olarak Allah bizlere güvenen ve güvenilen müminler olmayı nasip etsin’’ dedi.

Tekkeköy İlçe Müftüsü Hüseyin İmamoğlu ile Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar’ın selamlama konuşmalarının ardından program kuran tilaveti ve Diyanet İşleri Başkanlığı Müşaviri Şükrü Özbuğday’ın sunumuyla gerçekleştirilen ‘HZ. Peygamber ve Güven Toplumu’ temalı konuşmasıyla son buldu.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.