Tekkeköy’de ikinci hanımlar konağı yükseliyor

Tekkeköy’de ikinci hanımlar konağı yükseliyor
Tekkeköy Belediyesi tarafında ilçeye kazandırılan ikinci hanımlar konağı binasının inşaatı hızla yükseliyor.

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, ‘‘İlçemiz Kutlukent bölgesine kazandırdığımız görkemli hanımlar konağının ardından şimdide Aşağıçinik bölgemize her türlü donanıma sahip dört katlı ve önünde kır düğünlerinin yapılabileceği üç bin metre kare alanın olduğu Aşağıçinik Hanımlar Konağını kazandırıyoruz’’ dedi.

 

Tekkeköy’e ikinci Hanımlar konağı


Sosyal Belediyecilik anlayışı çerçevesinde ilçedeki yediden yetmişe, kadın erkek, genç yaşlı tüm vatandaşları kucaklayan, herkese hitap hizmetleri ilçe halkıyla buluşturduklarını söyleyen Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, ‘‘İlçemiz Kutlukent bölgemizde yapmış olduğumuz dört katlı hanımlar konağımızın ardından şimdide Aşağıçinik bölgemize her türlü donanıma sahip dört katlı bir hanımlar konağı kazandırıyoruz. 1 milyon 600 bin lira ihale bedeli olan Aşağıçinik hanımlar konağımızın inşaatı hızla devam ediyor. İnşallah bu yıl sonuna kadar hanımlar konağımızı tamamlayarak hizmete açacağız. Bu binamız yaklaşık 3500 metre karelik bir alan üzerine inşa ediliyor ve toplam dört kat olup, inşaat alanı 1100 metre kareden oluşuyor. Hanımlar konağımızın içerisinde kurs odaları, fitness salonu, çocuk oyun alanı, bayanların her türlü toplantı ve günlerini yapacakları salonları ve kafeterya yer alacak. Bu binamızda bayanlar birçok aktivitenin yanında her türlü eğitim ve kurslardan ücretsiz yararlanabilecekler. Yine bayanlar özel gün ve toplantılarını da bu Hanımlar konağımızda yapabilecekler’’ dedi.

 

Konak önünde kır düğün salonu olacak


Aşağıçinik Hanımlar konağının Kutlukent hanımlar konağından biraz daha farklı fiziki ve işlevsel özellikler barındırdığını söyleyen Başkan Togar, ‘‘Kutlukent hamınlar konağımızdan farklı olarak Aşağıçinik hanımlar konağı binamızın önünde bulunan 3000 metre karelik alanı kır düğün salonu yapıyoruz. Açık alanda gerçekleştirilecek düğün, kına, nişan, sünnet ve daha birçok eğlence gibi organizasyonlarda kullanılacak kır düğün salonu ilçemizde de bir ilk olacak. Bu tesisimiz ilçemizde vatandaşlarımız tarafından açık alanda her hangi bir eğlence ve organizasyon için en seçkin ve en beğenilen aranılan yer haline gelecek. Aşağıçinik bölgemizde düğünlerin tamamı evlerin önünde açık alanda yapılıyor. Daha önceki yıllarda bu düğünlerde atılan silahlar sonucu birçok vatandaşımız yaralandı veya hayatını kaybetti. Artık düğünlerde silah atılmıyor ama böyle bir tesisi burada faaliyete geçirdiğimizde düğünlerde ve tüm eğlencelerde her yönde güvenlik de sağlanmış olacak. Yine kır düğün salonumuz ilçemizde açık alanda düğün ve eğlence yapmak isteyen herkes için cazip uygun ve güzel bir imkan olarak yeni bir alternatif hakkı sunmuş olacak’’ dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.