Tekkeköy’de iftar sonrası şehitler için Kuran-ı Kerim okundu

Tekkeköy’de iftar sonrası şehitler için Kuran-ı Kerim okundu

 

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, son günlerde meydana gelen terör olaylarında ve elim helikopter kazasında şehit olan askerler ile vatan için, millet için canlarını feda eden tüm şehitlerin ruhuna Tekkeköy Belediyesi Ramazan Sokağında Kuran-ı Kerim okuttu.

Tekkeköy Cumhuriyet Mahallesi Camii İmam Hatibi Erdoğan Karagüzel ile Merhum Şevki Yücel Camii Müezzini Kadir Yılmaz Tekkeköy Belediyesi Ramazan Sokağında şehitlerin ruhu için Kuran-ı Kerim okuyup, dua yaptılar. Duygu yüklü gecede herkes bir ağızdan terörü lanetleyerek şehitler için ellerini semaya açarak dua etti.

  Şehit haberlerinin tüm ülkenin bağrında tarifsiz bir acı açtığını söyleyen Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, ‘‘Kınalı kuzularımız, güvenlik güçlerimiz cennet vatanımız ve bizler için gözlerini kırpmadan canlarını feda ederek mertebelerin en yücesi olan şehitlik mertebesine erişiyor. Ülkemizin kalkınmasını, büyümesini ve gelişmesini istemeyen iç ve dış terör örgütleri her türlü saldırı ile bizleri yıldırmaya gelişmemizi büyümemizi engellemeye çalışıyor. Ama şunu bilmeliler ki Türk askeri, Türk evladı vatanı için seve seve can verir ve bir ölür bin doğar. Allah askerimize, polisimize ve tüm güvenlik güçlerimize kuvvet versin. Bizde Tekkeköy olarak tek yürek tek bilek olarak ülkemizin birliği, bütünlüğü, istiklal ve istikbalı, milletimizin huzur ve güvenliği uğruna canlarını feda ederek şahadet mertebesine erişen aziz şehitlerimizin ruhu için bu akşam Ramazan Sokağımızda Kuran-ı Kerim okuttuk. Allah okutmuş olduğumuz Kuran-ı Kerimi yapmış olduğumuz duaları kabul ve makbul eylesin. Tüm şehirlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve yakınlarına başsağlığı dilerim’’ şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.