TEKKEKÖY’DE GELECEĞİN YILDIZLARI YETİŞİYOR!

TEKKEKÖY’DE GELECEĞİN YILDIZLARI YETİŞİYOR!
Voleybol Antrenörü Vasfiye Uçan, “Bahattin Ekinci Spor Salonu'nda haftanın 3 günü başta olmak üzere Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri açmış olduğumuz yaz spor okulunda geleceğin yetenekli filenin yıldız sporcularını yetiştireceğiz ”dedi.

img-2127.JPG

‘VOLEYBOLUN KURALLARINI EN İYİ ŞEKİLDE ÖĞRETİYORUZ’
İlçemizde bulunan okullarımızın 2018-2019 Eğitim ve Öğretim yılının başlamasıyla birlikte Gençlik  ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından organize edilen yaz spor okulunda küçük-yıldız-genç kategorilerinde geleceğin Milli Voleybolcularını yetireceklerini belirten Voleybol Antrenörü Vasfiye  Uçan, ”Açmış olduğumuz  spor okulunda  Voleybolun kurallarını en iyi şekilde öğretiyoruz. Buradan yetişecek olan kaliteli sporcularımızı öncelikle İlçemize, ilimize ve de Milli takımımızın kadrolarına dahil etmek için çalışmalarımızı yönde sürdürmekteyiz. Çocukların bizlere emanet eden velilerimizin desteğini de arkamıza alarak yolumuza devam ediyoruz ”diye konuştu.

img-2126.JPG

‘BİZLERDEN DESTEĞİNİ ESİRGEMEYENLERE TEŞEKKÜR EDİYORUM’
Geçmiş yıllarımızda olduğu gibi bu yılda aynı duygu düşünceler doğrultusunda geleceğin filenin yıldızlarını yetiştireceklerini vurgulayan Voleybol Antrenörü Vasfiye Uçan ,”İlçemizde açmış olduğumuz spor okuluna büyük bir katkısı olan başta Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, Samsun Valimiz Sayın Osman Kaymak’a, Tekkeköy Kaymakamız Sayın Edip Çakıcı’ya. Samsun Gençlik ve Spor il Müdürümüz Sayın İsmail Hakkı Kasapoğlu’na ile yaş haddinden emekli olan Tekkeköy Gençlik ve Spor İlçe Müdürümüz Sayın Zıya Aydın’a Tekkeköy İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ahmet Yalçınkaya’ya  ben ve sporcularının adına teşekkür ediyorum, Bizlere vermiş olduğu büyük bir desteğin karşısında elimizden gelenin en iyisini layıkla yerine getirmek için çalışmalarımızı sürdürmekteyiz ”dedi.Köksal ÖNER
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.