TEKKEKÖY YAĞMURLARA HAZIR

TEKKEKÖY YAĞMURLARA HAZIR
Tekkeköy’de yağışlar öncesi çalışmalar hızlandı

Tekkeköy Belediyesi ekipleri sonbaharın son günlerinde havaların yağışsız ve güneşli gitmesini fırsat bilerek yollardaki ve tüm çevredeki diğer çalışmalarına hız verdi.

Tekkeköy Belediyesine ait fen işleri ve çevre koruma müdürlüğüne bağlı ekipler ve araçlar ilçenin tamamında yaklaşan soğuk hava ve yağışlar öncesi yollarda ve çevredeki çalışmalarını hızlandırdı.

İlçe halkının yaklaşan yağışlardan ve hava şartlarından olumsuz etkilenmemesi için gerekli tedbirleri aldıklarını söyleyen Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, “Sonbahar mevsiminin yağışsız ve mevsim normallerinin üzerinde sıcaklıklarda seyretmesi ile bizde çalışmalarımıza hız verdik. Yağışlar ve hava şartlarından oluşacak olumsuzluklara şimdiden gerekli tedbirleri aldık. Özellikle yollarımızı yerine ve mahalle şartlarına göre beton, sıcak asfalt, taş parke, stabilize asfalt, elekaltı malzeme ile kapladık. Yollarımızın yanlarındaki kanalların ve tıkanan kapanan boruları temizliğini yaptık. Vatandaşlarımızın yağışlardan olumsuz etkilenmemesi için tüm ekiplerimiz ve personelimiz ile çaba sarf ediyoruz. İlçemizin dört bir yanında yol anlamında gerekli çalışmaları yaparak vatandaşlarımızı ulaşım konforu yüksek ve standartların üzerinde yollarla buluşturduk. Yollarımızın yapımı esnasında hava şartlarını ve yağışları yağmur suyunu hesap ederek yol kenarlarına kanallar, yağmur sularının geçişi için borular yerleştirdik. Elimizden geldiğinde olumsuzluğa sebep olacak yerleri belirleyerek gerekli çalışmaları ve tedbirleri alarak ilçemizi yağışlara ve kışa hazır hale getirdik. 2017 yılında yapmış olduğumuz sıcak asfalt, beton, taş parke, stabilize asfalt gibi daha bir çok alandaki yol çalışmalarımızı 2018 yılında üç kat arttıracağız. Şimdiden 2018 yılı çalışma takvimimizi hazırladık. Vatandaşlarımızın hak ettiği hizmetleri ilçemize birlikte yön verdiğimiz halkımızla buluşturmaya devam edeceğiz” dedi.

  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.