Tekkeköy Kızılay Temsilciliği Göreve Başlad

Tekkeköy Kızılay Temsilciliği Göreve Başlad
Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar ile AK Parti Tekkeköy İlçe Başkanı Hayri Ağırlar Türk Kızılayı Samsun Şube Başkanı Habip Demirel ve yönetim kurulu üyeleriyle Tekkeköy Kızılay temsilciliği üyelerini ağırladı.

Tekkeköy Koordinatörü ve temsilcilerinin tanıtıldığı ziyaret de Samsun şube başkanı Demirel, Başkan Togar’a kahve fincanı takımı hediye etti. Ardından Tekkeköy Kızılay şubesinde temsilci olan Başkan Togar’ın eşi Yasemin Togar, Başkan Togar’a Kızılay rozeti taktı.

Türk Kızılayı Büyük Bir Görevi Yerine Getiriyor

Türk Kızılayının Ulusal ve Uluslar arası alanda birçok önemli faaliyet yürüttüğünü söyleyen Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, “Kızılay 1868 yılından bu yana herkese kol kanat geren göz bebeğimiz olmuştur. Kurulduğu yılından bu yana toplumsal dayanışmayı sağlamak, sosyal refahın gelişmesine katkıda bulunmak, yoksul ve muhtaç insanlara barınma, beslenme ve sağlık yardımı ulaştırmak için önemli görevler üstlenmiştir. Aynı zamanda Türk Kızılayı kan, afet, uluslararası yardım, göç ve mülteci hizmetleri, sosyal hizmetler, sağlık, ilk yardım, eğitim, gençlik başta olmak üzere önemli çalışmaları başarıyla yürütmüştür” dedi.

Türk Kızılayı Tekkeköy’de

Türk Kızılayının Tekkeköy’de yeni şube açmasından mutluluk duyduğunu belirten Başkan Togar, “Türk Kızılayı Samsun Şube Başkanı Dr. Habib Demirel ve yönetimi ile eşimin de temsilci olduğu koordinatörlüğünü Emine Haliloğlu'nun üstlendiği ilçemize yeni açılan Tekkeköy Kızılay Şubesi yönetimini İlçe Başkanımız Hayri Ağırlar ile birlikte ağırladık. Öncelikle böyle önemli bir görevde yer alan yönetime başarılar diliyorum. Bugünkü bu buluşmamız aynı zamanda önümüzdeki süreçte birlikte yürüteceğimiz çalışmalar ve projeler hakkında yol haritamızı belirleyecek. Kızılay’ın toplumda çok büyük bir yeri ve anlamı var. Birçok profesyonel ve başarılı hizmetlerle yardım organizasyonlarını yürüten büyük bir aile olan Türk Kızılayı temsilcilerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim. Bugün olduğu gibi bugünden sonrada güzel projelerde çalışmalarda omuz omuza olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Onur Özsoy

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.