TEKKEKÖY İSTANBUL'DA

TEKKEKÖY İSTANBUL'DA
Tekkeköy Belediyesi ilçeyi İstanbul’a taşıdı

İstanbul Yenikapı Miting Alanında SAMKON tarafından düzenlenen Samsun Tanıtım Günlerinde Tekkeköy Belediyesi yine fark yarattı.

İstanbul Yenikapı Miting Alanında SAMKON tarafından düzenlenen Samsun Tanıtım Günleri kapsamında Tekkeköy Belediyesi hemşehrileriyle buluşmanın yanında ilçenin tarihi, turistlik ve doğal güzellikleri ile hizmetlerini ve projelerini tanıttı.

Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (SAMKON) tarafından İstanbul Yenikapı Miting Alanında gerçekleştirilen Samsun Tanıtım Günleri başladı. Samsun’un tanıtılması ve İstanbul'da yaşayan Samsunluların buluşmasının, hasret gidermesinin amaçlandığı tanıtım günlerinde Tekkeköy Belediyesi ilçeyi adeta İstanbul’a taşıdı. İstanbul'da yaşayan yediden yetmişe tüm Samsunluların yoğun ilgi gösterdiği Tekkeköy Belediyesi standı Samsun Tanıtım Günleri süresince İstanbul Yenikapı Miting Alanında ziyarete açık olacak.

Togar, “Hemşehrilerimiz ile hasret giderdik”

Tanıtım günleri etkinliği vasıtasıyla İstanbul’da yaşayan Samsunlular ile hasret giderme imkanı bulduklarını ifade eden Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, “İstanbul’da yüz binlerce Samsunlu hemşehrimiz yaşıyor. Tanıtım günleri vasıtasıyla Samsun’umuzun tüm ilçeleri bu alanda yerlerini aldılar. Herkes kendi ilçesini tanıtmaya çalışıyor. Samsun tarih, doğa, turizm, sanayi, kültür, tarım, hayvancılık her türlü değeri bünyesinde barındıran eşsiz bir şehir. Bizde Tekkeköy Belediyesi olarak açmış olduğumuz stant ile tarih, doğa, turizm, kültür ve sanayi kenti ilçemizin değerlerini tanıtıp hemşehrilerimiz ile buluşma fırsatı yakalıyoruz. İlçemizi tarihin doğduğu kent sloganıyla ülkemizde ve dünyanın dört bir yanında tanıtım faaliyetleri yürütüyoruz. Bu ve bu gibi tanıtım çalışmaları ilçelerin ve şehirlerin anlatılmasında en önemli faaliyetler arasında bulunuyor. Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (SAMKON) Başkanı Sezgin Gümüş’e ve bu tanıtım günlerinin düzenlenmesinde emeği geçen herkese bizleri hemşehrilerimiz ile buluşturduğu ve ilçemizi tanıtma imkanı sunduğu için çok teşekkür ediyorum” dedi.

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar tanıtım günleri alanında bulunan tüm stantları tek tek gezerek görevliler ve vatandaşlarla bol bol sohbet etti.  Ayrıca tanıtım günlerindeki Tekkeköy stantını  Tekkeköy Kaymakamı Günay Öztürk, muhtarlar ve iş adamları ziyaret etti.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.