Tekkeköy Geçlik Merkezine Kavuşuyor

Tekkeköy Geçlik Merkezine Kavuşuyor
Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar ‘’Seçim meydanlarında verdiğimiz sözleri tek tek yerine getirmeye devam ederek, İlçemizde bir projeyi daha hayata geçiriyoruz’’ dedi

İnşaat Tüm hızıyla devam ediyor

Tekkeköy’lü gençlerin her türlü sosyal ve kültürel aktiviteleri gerçekleştirecekleri, boş vakitlerini değerlendirecekleri Genlik Merkezine kavuşmalarına az bir zaman kaldığını dile getiren Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar ‘’Geçtiğimiz aylarda Gençlik ve Spor Bakanlığımızca yapımına başlanan Tekkeköy Gençlik Merkezimizin inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Binanın kaba işçiliği nerdeyse bitti sayılır.  İlçemizdeki gençlerimizin sosyal ve kültürel faaliyetlere yönlendirmek boş vakitlerini değerlendirmek amacıyla yapımına başlanan Gençlik Merkezimiz şimdiden gençlerimize ve ilçemize hayırlı olsun. Üç katlı olarak inşa edilen ve gençlerin boş zamanlarını geçirebileceği modern bir yer olması planlanan merkezde; bilgisayar odası, seminer salonu, müzik odası, okuma salonu, el sanatları odası, kütüphane, sosyal aktivite odası, sergi salonu, çok amaçlı salon, derslik ve kütüphane ile kafeterya yer alacak. Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için bu tür sosyal ve kültürel aktivite merkezleri her zaman çok büyük önem taşımaktadır" şeklinde konuştu.

Gençler boş vakitlerini değerlendirirken hem eğlenecekler hem öğrenecekler

Tekkeköy Gençlik Merkezi inşaatının bulunduğu konum itibarıyla nüfus yoğunluğunun en fazla olduğu ve ulaşım imkanlarının her an sağlandığı ilçe merkezinde yapıldığını söyleyen Başkan Togar ‘’Aydınlık yarınların asıl sahibi gençlerimizi çağın her türlü bilgi birikimi ile donatırken onların boş vakitlerini değerlendirecekleri mekanları da inşa etmeliyiz. Kötü alışkanlıklardan gençlerimizi uzaklaştırmak ve boş vakitlerini farklı aktivitelerle değerlendirirken birçok kazanım da elde etmesini sağlamalıyız. Bu anlamda yapılan gençlik merkezleri büyük bir görevi yerine getiriyor. Gençlik merkezimiz tamamlandığında ilçemiz bu açıdan çok önemli ve faydalı bir yatırım kazanmış olacak. Bu yılsonunda tamamlanması planlanan Gençlik Merkezi binamızın inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Gençlerin geleceği ve yarınları için yapılan tüm yatırımlar bir fidanın dikildikten sonra bakımıyla adım adım meyve vermesine benzer. Bu önemli yatırımı ilçemize kazandıran ve her konuda desteklerini esirgemeyen Gençlik ve Spor Bakanımız sayın Akif Çağatay Kılıç’a şahsım ve ilçem adına teşekkür ederim '' dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.