TEKKEKÖY DUMANALTI

TEKKEKÖY DUMANALTI
Tekkeköy adeta nefes alınamaz halde

      Tekkeköy ilçesi İlkadım Sanayii Bölgesi’nde bulunan açık alandaki çöpleri yakan sorumsuz kişiler ilçenin adeta dumanaltı olmasına neden oldu. Organize Sanayii Bölgesi’nde bulunan fabrikalardan çıkan dumanlar nedeniyle zaten kirli olan havaya ilaveten, bir de sorumsuz kişilerce çöplerin yakılması sonucunda Tekkeköy ilçesinde yaşayan vatandaşlar adeta nefes alamaz hale gelmekteler.

                              AÇIK ALANLAR KONTROL ALTINA ALINMALI

     Sanayi bölgelerinde bulunan açık alanların mutlak surette kontrol altına alınması gerektiğini belirten Tekkeköy ilçe halkı, ilçedeki kirli havanın sağlıklarını olumsuz yönde etkilediğini belirttiler. Bu konuda Büyükşehir Belediyesi’ne görev düştüğü, Büyükşehir Belediyesi görevlilerinin bu bölgede sürekli denetimler yapmak suretiyle çevreye zarar verenleri cezalandırması gerektiği ifade edildi.

                                 HAVA ÖLÇÜMLERİNİN DE YAPILMASI GEREK

       Büyük sanayii kuruluşlarının yer aldığı bölge olan Tekkeköy’de, hava kirliliğinin sürekli sorun olduğu göz önüne alındığında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na bağlı il müdürlüklerinin de bölgede sürekli hava ölçümleri yapması gerektiği belirtildi. Samsun’un en kirli hava sahasına sahip olan ilçesi konumuzdaki Tekkeköy ilçesinde yaşayan vatandaşların sağlık bakımından sorunsuz olarak yaşaması için bu ölçümlerin sürekli yapılması istenmekte. Ahmet Ufuk ERKAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.