TEKKEKÖY BELEDİYESİ'Nİ BORÇ BATAĞINDA DEVRETTİ

TEKKEKÖY BELEDİYESİ'Nİ BORÇ BATAĞINDA DEVRETTİ
İYİ Parti Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Hayati Tekin Büyükşehir Belediyesi'nin borç batağında olduğunu söylemesiyle akıllara kendisinin 2014 yılında Tekkeköy Belediyesi'ni 33 Milyon lira borçla devretmesi geldi.

Balkan Türkleri Dayanışma Derneğinde konuşan Hayati Tekin’in devrettiği Tekkeköy Belediyesi’nin personel maaşlarını dahi ödemekte güçlük çektiği bilinirken şimdi Büyükşehir Belediyesi’nin borç batağında olduğunu söylemesi ‘bu ne perhiz ne lahana turşusu’ atasözünü akıllara getirdi.

3-83.jpg

MADEM BORÇ BATAĞINDA NEDEN TALİP OLDU?
Büyükşehir Belediyesi’nin borç batağında olduğunu söyleyen Hayati Tekin’in seçilmesi halinde Büyükşehir Belediyesini nasıl yöneteceği de merak konusu olmuş durumda. Muhalefet partisinden aday olan Tekin’in seçilmesi halinde merkezi hükümetten destek alma imkanı olmadığı da göz önüne alındığında Belediye’yi nasıl yöneteceği merak konusu olmuş durumda. Seçmene verdiği sınırsız vaatleri ile iyice akıllarda soru işaretleri bırakırken Tekin’in Tekkeköy Belediyesi’ni borç içinde devretmiş olması vaatlerinin gerçekler karşısında karşılığının olmadığı şeklinde yorumlanmakta.

KAYNAK BULMASI İMKÂNSIZ
İYİ Parti’den Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Hayati Tekin’in borç batağında olan Büyükşehir belediyesini yönetmesinin adeta imkânsız olduğu göz önüne alındığında iktidardan destek almasının imkânsız olduğu da göz önüne alındığında Hayati Tekin’in kaynak bulma imkânı olmadığı ortaya çıkmakta. Anketlerdeki durum da göz önüne alındığında 3’lü seçimde bu şartlarda Büyükşehir Belediyesi’ni kazanması mümkün gözükmeyen Hayati Tekin’in kaynak bulması da imkânsız gözükmekte. Büyükşehir’in değerli neyi varsa satışa çıkartmak zorunda kaldığı da göz önüne alındığında, ‘’Hayati Tekin imkansızın peşinde’’ yorumları kamuoyunda dillendirilmekte.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum