Tekkeköy Belediyesinden Temizlik Seferberliği

Tekkeköy Belediyesinden Temizlik Seferberliği
Tekkeköy Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler ilçenin dört bir yanındaki cadde, sokak ve yollar ile okulların bahçelerini temizleyip tazyikli suyla yıkamaya devam ediyor.

Tekkeköy Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünün başlatmış olduğu temizlik seferberliği ile ilçenin cadde ve sokakları ile okul bahçeleri basınçlı suyla yıkanıyor. Kar yağışı nedeniyle ilçenin cadde ve sokaklarında biriken toz, toprak ile yağmurların ardından oluşan çamurlanma temizlik ekiplerinin tazyikli suyla yıkamasının ardından arındırılmış oluyor. Yıkanan cadde ve sokaklar toz ve çamur oluşumundan arındırıldığı gibi aynı zamanda daha temiz, sağlıklı ve hijyenik oluyor.

‘Temizlik imandandır’ hadisindeki anlayış ile çalışıyoruz

İlçemizde etkili olan ağır kış sezonunun ardından vatandaşlarımızı tozdan, çamurdan uzak temiz ve sağlıklı bir çevre oluşturmaya çalıştıklarını belirten Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar “Temizlik imamdandır hadisindeki anlayış çerçevesinde kapsamlı bir temizlik çalışması başlattık. İlçenin cadde ve sokaklarının dışında okullar ve aile sağlığı merkezleri gibi kamu binalarının bahçelerini, önlerini de belediyemiz temizlik ekipleri tazyikli suyla yıkıyor. ilçemizin cadde ve sokaklarının temiz görünmesi, hijyenik bir ortam oluşabilmesi maksadıyla ekiplerimiz daha itinalı ve yoğun çaba gösteriyor. İlçemizin genelinde cadde ve sokaklar detaylı bir biçimde tek tek tazyikli suyla yıkanıyor. Bu kapsamda en son ilçe meydanı çevresin de temizlik çalışması yapılıp ardından basınçlı suyla yıkandı. Bu yöndeki temizlik çalışmalarımız bundan böyle aralıksız devam edecek. Temizlik çalışmaları kapsamın da vatandaşlarımız yaşanabilecek sıkıntıları veya isteklerini 444 51 55 arayıp mutlaka belediyemize bildirmelerini istiyorum” dedi.

Yapılan temizlik çalışmalarından son derece memnun olduklarını ifade eden esnaf ve mahalle sakinleri, Belediye Başkanı Hasan Togar’a teşekkür ettiler.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.