Tekkeköy Belediyesi'nden muhteşem 8 Mart kutlaması

Tekkeköy Belediyesi'nden muhteşem 8 Mart kutlaması
Tekkeköy Belediyesi gerçekleştirdiği organizasyonla 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe damgasını vurdu. Gerçekleşen programda "Sağlığınız ve Siz" adlı konferansta verildi.

Tekkeköy Belediyesi tarafından düzenlenen ve Atasam Hastanesi'nin katkılarıyla gerçekleştirilen "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" özel programı Tekkeköylü bayanlar büyük ilgi gösterdi.

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar ve eşi Yasemin Togar gerçekleştirilen programa gelenleri kapıda karşıladı. 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlayan Hasan ve Yasemin Togar, bayanlara karanfil dağıttılar.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü özel programı, Tekkeköy belediyesi tarafından hazırlanan kültür, sanayi ve turizm kenti Tekkeköy'ü anlatan tanıtım videosu ile başladı.

Tanıtım videosunun izlenmesinin ardından günün anlam ve önemine binaen bir konuşma yapan Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, "Çok kıymetli hanımefendiler, değerli misafirler böyle anlamlı bir günde ilçemizde yakında hizmete girecek olan Atasam hastanesi ile birlikte organize ettiğimiz 8 Mart Dünya Kadınlar Günü programımıza hoş geldiniz. Bu anlamda katkılarından dolayı Atasam Grubu'na teşekkür ediyorum.
Hayatın her alanında elini değdirdiği her yerde güzellikler ortaya çıkarın Kadınları sadece bir gün olarak değil, her gün değer ve önem veriyoruz. Fakat sembolik olarak kutladığımız anlamlı gün olan 8 Mart Dünya Kadınlar gününde sizlerle birlikte olmak inanın bizler için onur ve gurur vericidir.
Şahsım olarak yaklaşık 20 yıldır ilçemizde siyaset yapıyorum. Bu süreç içinde bayan kardeşlerimizin çok desteğini gördüm. Bana inandınız, güvendiniz ve destek oldunuz. Allah sizlerden razı olsun. Sizlere çok teşekkür ediyorum. 
İnşallah ilçemizde bu tür programları sizlerle birlikte planlayarak daha önemli günler haline getireceğiz. Bu anlamda sizlerin görüş ve önerileri bizim için çok önemlidir. İlçemizde dokunmadık yer bırakmayarak hizmet çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz" dedi.

Başkan Togar'ın konuşmasının ardından Dahiliye Uzmanı Uzm. Dr. Fatma Cömert ve Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Tahir Atun tarafından Tekkeköylü bayanlara "Sağlığınız ve Siz" adlı konferans verildi.
Uzm. Dr. Fatma Cömert, şeker hastalığı tanıtımı, belirtileri, tedavisi gibi konu başlıkları üzerine, Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Tahir Atun'da meme kanseri konusu üzerinde sunumunu yaparak bilgiler verdiler.
Konferansın ardından doktor Cömert ve Atun, programa katılan bayanların sorularını cevapladı.

Konferansından ardından programda yerel sanatçı solist Elif tarafından konser verildi. Çalınan şarkılarla gönüllerince eğlenen bayanlar stres atma imkanı buldular.

Katılımcılara ayrıca program sonunda çeşitli hediyeler verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.