Tekkeköy Belediyesi’nden Hayır Hareketi

Tekkeköy Belediyesi’nden Hayır Hareketi
Tekkeköy Belediyesi sınırları dâhilindeki muhtaç durumda olduğunu tespit ettiği ihtiyaç sahiplerine giyim, ayakkabı, kırtasiye, mobilya, halı ve benzeri yardım ve hizmetlerde bulunmak maksadıyla hayır çarşısı kurdu.

Hayırseverlerin yardımlarını ihtiyaç sahiplerine iletmek için oluşturulan hayır çarşısı ayrıca hayırsever vatandaşların evinizdeki her türlü giyim eşyası, ayakkabı, ev eşyası, kırtasiye malzemesi gibi ikinci el eşyaları ya da hiç kullanılmamış ama modası geçmiş eşyaları da kabul ederek ihtiyacı olan insanlara ulaştırarak onların mutluluğuna vesile oluyor.

Hayırsever vatandaşlarımız ile bizlerin yardımlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak ve yardım malzemelerini bir çatı altında toplamak maksadı ile ilçemizde ilk defa uygulanacak bir hayır hareketine adım attıklarını belirten Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, “ilçemizde tespit etmiş olduğumuz geçim sıkıntısı çeken muhtaç vatandaşlarımıza erzak, kömür gibi yardımları düzenli olarak yapmaktayız. Bunun yanında yeni oluşturduğumuz hayır çarşısı ile hayırseverlerimizin, bizlerin, iş adamlarımız  ve vatandaşlarımızın verdiği giyim, ayakkabı, ev eşyası gibi malzemeleri muhtaç vatandaşlarımızla buluşturacağımız bir mekan kurduk. Hayır çarşımızdaki eşyaların çoğu hiç kullanılmamış sıfır ürünlerden oluşuyor. İhtiyaç sahibi olan vatandaşlarımız hayır çarşımıza gelerek buradan gerek duydukları malzemeleri tedarik ediyorlar. Yani veren el alan eli görmüyor. Yardım yapmak isteyen vatandaşlarımız 444 51 55 numaralı telefonu aradıklarında ekiplerimiz evinden vermek istedikleri malzemeleri tutanak karşılığında teslim alıyorlar” şeklinde konuştu.   

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.