Tekkeköy Belediyesi Bülteni çıktı

Tekkeköy Belediyesi Bülteni çıktı
Tekkeköy Belediyesi'nin yapmış olduğu çalışmaları ve faaliyetlerini anlatan 'Belediye Bülteni' ilk sayısıyla yayına çıktı.

30 Mart 2014 tarihinde yapılan yerel seçimlerin ardından yeni bir hizmet dönemi içerisine giren Tekkeköy Belediyesi, yapmış olduğu hizmetleri Belediye Bülteni ile vatandaşa duyuracak. Tekkeköy Belediyesi Basın Yayın Müdürlüğü tarafından çıkartılan 'Tekkeköy Belediye Bülteni' ilk sayısı ilçede dağıtılmaya başlandı. 16 sayfadan oluşan belediye bülteni sayfa yapısı ve içeriği ile okuyucudan tam not alırken ilçede önemli bir eksikliği gidererek, halkın beğenisini kazandı.

 

 TEKKEKÖY TARİHİNDE BİR İLK

 

Tekkeköy tarihin de ilk defa bir bülten çıkartıldığını ifade eden Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar ‘1956 yılında kurulan Tekkeköy Belediyesinde kurulduğu tarihinden bugüne kadar hiçbir gazete veya bülten çıkartılmamış. Bu anlamda çıkartmış olduğumuz bülten ile ilçemizde de bir ilke imza attık. Belediye bültenimiz ile ilçemizde yapmış olduğumuz çalışmaların ve hizmetlerin ve projelerin bazılarını sayfalarımızda sergiledik. Ayrıca sayfalar içerisine oluşturmuş olduğumuz kent rehberi ile ilçemizde yaşayan vatandaşlarımızın resmi kurum ve kuruluşlara ulaşabileceği iletişim telefonları bültenimizde yayınladık. İlk sayısını çıkartmış olduğumuz bültenimizi ilçemizdeki kurum ve kuruluşlara, tüm işyerlerine, esnafa, çay ocaklarına, kahvehanelere dağıtarak yapmış olduğumuz hizmetlerden, projelerden, çalışmalardan halkımızı haberdar etmiş olduk. Bültenimizi temin etmek isteyen vatandaşlarımız, belediye hizmet binamızdan yada belediyeye ait birimlerden temin edebilecekleri gibi  sanal ortamda www.tekkekoy.bel.tr adresinden inceleme imkanı da bulabilecekler’ dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.