Tekkeköy Belediyesi araç filosunu güçlendirdi

Tekkeköy Belediyesi araç filosunu güçlendirdi
Tekkeköy Belediyesi yeni binek hizmet otoları ve iş makineleri ile araç filosunu güçlendirdi.

Tekkeköy Belediyesi filosuna kattığı beş adet binek hizmet aracı, bir adet mezbaha aracı, bir adet çift kabin kamyonet, iki adet bekoloder, bir adet otobüs, bir adet su tankerini hizmete sunarak araç parkını güçlendirdi. 

Büyüyen,gelişen, değişen ilçemiz halkına en iyi ve en kaliteli hizmeti sunabilmek amacıyla filomuza yeni araçlar kazandırdık diyen Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar ‘ilçemiz adeta şantiyeye döndü.Çok kısa zaman zarfında ilçemizde büyük işler başardık. Büyükşehir Belediyemizle koordineli bir şekilde çalışmalar yürüttük. Geçmiş dönemlerde yapılan hizmetlerin tamamını 18 ay gibi kısa bir süre içerisinde yaptık. Daha çok iş üretebilmek için araç filomuz ve iş makinelerimizin sayısı çok önemli. Bizde bunu iyi analiz ederek gerek duyulan birimlere ihtiyaçlarına uygun araçlar ve iş makineleri kazandırdık.  Neredeyse her mahallede her sokakta bir aracımızı iş makinemizi görüyoruz.

Hizmetlerimiz ve projelerimizin hayata geçirilebilmesi için araç parkı çok önemli

Hizmetlerimizin daha kaliteli, daha hızlı ve devamlı olabilmesi amacıyla belediyemiz araç parkınabeş adet binek hizmet aracı, bir adet mezbaha aracı, bir adet çift kabin kamyonet, iki adet bekoloder, bir adet otobüs ve bir adet su tankeri kazandırdık. Bu araçlarımız içinde Bakanlık tarafından verilen bir araç ile sanayici ve iş adamlarımız tarafındanhibe edilen araçlarımızda bulunuyor.İnşallah bu araçlarımız ile halkımıza yaraşır onların  gereksinimlerini karşılayacak güzel işler ortaya koyarız. Yeni araçlarımız ilçemize hayırlı olsun’ dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.